Rainbow Six Siege Year 3 Pass İndirime Girer Mi?

CaptainFlint

Hectopat
Daha fazla  
Acaba year 3 pass indirime girer mi? Daha doğrusu Year Pass'ler indirime giriyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Genelde Steam üzerinde indirime girmiyor. Harici sitelerde %5 %10 civarı indirimler olabiliyor.
Complete Edition almak istiyorum bende o oyun için peki bu sürümü alınca year3 de çıkacaklar haricinde ki tüm operatörler açık gelecek mi? Açıklamadan anladığım o ama güncel açıklamalar olmadığı için karışıyor açıklamaları bazen.

@Jira peki güvenilir bir harici site önerebilir misin? Ne kadar az ödesem o kadar iyi çünkü

Peki Steam hesabımda bulunan starter pack için bunu kullanabiliyor muyum? Anladığım kadarıyla Uplay hesabı için geçerli.

Oyunu Steam'den aldıysan otomatik tanımlanır. Steam'dan alındığında Steam aracı firma gibi sadece onay ayağı oluyor girişte, öyle şeyleri otomatik dahil eder kütüphanene.

Ama iade şansın yoksa %100 emin olmadan aldırmayalım sana. Daha önce alıp deneyen arkadaş varsa yazsın ya da @Jira o ayrıntıyı biliyorsa önce o cevaplasın sonra al.

ade şansı yok galiba. dijital ürün olan ürünlerde iade yoktur diyor çünkü.

Emin olmadan satın alma o zaman bence %100 emin olan ve bilen biri yazana kadar bekle ya da internetten bi araştır. Belki daha önce tartışılmıştır bu.

Aynı sitede Year 3 Pass'in Steam versiyonunu buldum. Fiyatı da 98 TL. Yardım için teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…