Coda Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 1.323 Çözümler 3 21 Şubat 2022 #1 Oyunda normalde bir bölgeyi Z tuşuyla işaretliyoruz ama bende oyuna başladığımdan beri bu tuş çalışmıyor. Nedeni ne olabilir?
Oyunda normalde bir bölgeyi Z tuşuyla işaretliyoruz ama bende oyuna başladığımdan beri bu tuş çalışmıyor. Nedeni ne olabilir?
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 21 Şubat 2022 #2 Farklı bir tuşa atamış olabilirsiniz. Kontrol eder misiniz ayarlarınızı? "Ping area" gibi bir şey olabilir ingilizcede. Artı 0 Eksi
Farklı bir tuşa atamış olabilirsiniz. Kontrol eder misiniz ayarlarınızı? "Ping area" gibi bir şey olabilir ingilizcede.
Jonathan North Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Eylül 2013 Mesajlar 8.500 Makaleler 1 Çözümler 90 Yer Istanbul 21 Şubat 2022 #3 Tuşu değişmiş olabilir, ayarları defaulta alabilir veya ping kısmını istediğiniz bir tuşa atayabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Tuşu değişmiş olabilir, ayarları defaulta alabilir veya ping kısmını istediğiniz bir tuşa atayabilirsiniz.
KS KS Coda Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 1.323 Çözümler 3 21 Şubat 2022 #4 armas dedi: Farklı bir tuşa atamış olabilirsiniz. Kontrol eder misiniz ayarlarınızı? "Ping area" gibi bir şey olabilir ingilizcede. Genişletmek için tıkla... Yok hocam Z. Jonathan North dedi: Tuşu değişmiş olabilir, ayarları defaulta alabilir veya ping kısmını istediğiniz bir tuşa atayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Olmuyor denedim. Artı 0 Eksi
armas dedi: Farklı bir tuşa atamış olabilirsiniz. Kontrol eder misiniz ayarlarınızı? "Ping area" gibi bir şey olabilir ingilizcede. Genişletmek için tıkla... Yok hocam Z. Jonathan North dedi: Tuşu değişmiş olabilir, ayarları defaulta alabilir veya ping kısmını istediğiniz bir tuşa atayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Olmuyor denedim.
Jonathan North Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Eylül 2013 Mesajlar 8.500 Makaleler 1 Çözümler 90 Yer Istanbul 21 Şubat 2022 #5 Coda dedi: Yok hocam Z. Olmuyor denedim. Genişletmek için tıkla... Klavyedeki Z tuşu çalışıyorsa yapabileceğim pek bir şey yok, olmaması kulağa saçma geliyor. Artı 0 Eksi
Coda dedi: Yok hocam Z. Olmuyor denedim. Genişletmek için tıkla... Klavyedeki Z tuşu çalışıyorsa yapabileceğim pek bir şey yok, olmaması kulağa saçma geliyor.
KAPTANJACK Megapat Katılım 29 Kasım 2016 Mesajlar 231 Çözümler 1 Yer TR 25 Mart 2023 #6 Coda dedi: Oyunda normalde bir bölgeyi Z tuşuyla işaretliyoruz ama bende oyuna başladığımdan beri bu tuş çalışmıyor. Nedeni ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Hocam bu sorunu bende yaşamaya başladım bugün, çözebildiniz mi acaba? Artı 0 Eksi
Coda dedi: Oyunda normalde bir bölgeyi Z tuşuyla işaretliyoruz ama bende oyuna başladığımdan beri bu tuş çalışmıyor. Nedeni ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Hocam bu sorunu bende yaşamaya başladım bugün, çözebildiniz mi acaba?
KS KS Coda Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 1.323 Çözümler 3 25 Mart 2023 #7 KAPTANJACK dedi: Hocam bu sorunu bende yaşamaya başladım bugün, çözebildiniz mi acaba? Genişletmek için tıkla... Çözdüm ama nasıl çözdüğümü hatırlamıyorum. Artı 0 Eksi
KAPTANJACK dedi: Hocam bu sorunu bende yaşamaya başladım bugün, çözebildiniz mi acaba? Genişletmek için tıkla... Çözdüm ama nasıl çözdüğümü hatırlamıyorum.
Conioyunda Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2024 #8 KAPTANJACK dedi: Hocam bu sorunu bende yaşamaya başladım bugün, çözebildiniz mi acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam sorunu cözdünüz mü acaba? Artı 0 Eksi
KAPTANJACK dedi: Hocam bu sorunu bende yaşamaya başladım bugün, çözebildiniz mi acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam sorunu cözdünüz mü acaba?
KAPTANJACK Megapat Katılım 29 Kasım 2016 Mesajlar 231 Çözümler 1 Yer TR 26 Nisan 2024 #9 Conioyunda dedi: Hocam sorunu cözdünüz mü acaba? Genişletmek için tıkla... Şuan sorun yokta aradan zaman geçti ne yaptım hatırlamıyorum hiç. Güncelleme ile düzelir diye tahmin ediyorum. Artı 0 Eksi
Conioyunda dedi: Hocam sorunu cözdünüz mü acaba? Genişletmek için tıkla... Şuan sorun yokta aradan zaman geçti ne yaptım hatırlamıyorum hiç. Güncelleme ile düzelir diye tahmin ediyorum.