Conioyunda Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2024 #1 Başka tuşa atamayı da denedim fakat hala çalışmıyor. Sebebi nedir?
DMN Decapat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 8.129 Çözümler 22 26 Nisan 2024 #2 Conioyunda dedi: Başka tuşa atamayı da denedim fakat hala çalışmıyor. Sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Basılı tutucaksın sadece bas çek yapıyor olabilir misin? Artı 0 Eksi
Conioyunda dedi: Başka tuşa atamayı da denedim fakat hala çalışmıyor. Sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Basılı tutucaksın sadece bas çek yapıyor olabilir misin?
KS KS Conioyunda Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2024 #3 DMN dedi: Basılı tutucaksın sadece bas çek yapıyor olabilir misin? Genişletmek için tıkla... X e basılıp tarama yaparak işaretlenen değil Z ile işaretlenenden bahsediyordum Artı 0 Eksi
DMN dedi: Basılı tutucaksın sadece bas çek yapıyor olabilir misin? Genişletmek için tıkla... X e basılıp tarama yaparak işaretlenen değil Z ile işaretlenenden bahsediyordum