Sanki Noobum Centipat Katılım 21 Temmuz 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2024 #1 Epic Games'te indirimde gördüm almadan önce fikirlerinizi sormak istiyorum, hala oyun sıfırdan oynanabilir mi? Steam'de 50,000 aktiflik görmüştüm.
Epic Games'te indirimde gördüm almadan önce fikirlerinizi sormak istiyorum, hala oyun sıfırdan oynanabilir mi? Steam'de 50,000 aktiflik görmüştüm.
Efrect Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 1.040 Çözümler 8 21 Temmuz 2024 #2 Sanki Noobum dedi: Epic Games'te indirimde gördüm almadan önce fikirlerinizi sormak istiyorum, hala oyun sıfırdan oynanabilir mi? Steam'de 50,000 aktiflik görmüştüm. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlarım oyun zor diye iade etmişlerdi ama güzel oyun gibi gözüküyor.
Sanki Noobum dedi: Epic Games'te indirimde gördüm almadan önce fikirlerinizi sormak istiyorum, hala oyun sıfırdan oynanabilir mi? Steam'de 50,000 aktiflik görmüştüm. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlarım oyun zor diye iade etmişlerdi ama güzel oyun gibi gözüküyor.
Crylogs Decapat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 557 Çözümler 10 Yer Peter Kok Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 Tİ AMD Ryzen 5 5600 16 GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek Dijital Oyun Tasarımcısı 21 Temmuz 2024 #3 Sanki Noobum dedi: Epic Games'te indirimde gördüm almadan önce fikirlerinizi sormak istiyorum, hala oyun sıfırdan oynanabilir mi? Steam'de 50,000 aktiflik görmüştüm. Genişletmek için tıkla... Bence al, bir süreden sonra beni sıktı, tabiki güzel oyun ama sarmadı, ama heyecanlı bir oyun bence hala oynanılabilir.
Sanki Noobum dedi: Epic Games'te indirimde gördüm almadan önce fikirlerinizi sormak istiyorum, hala oyun sıfırdan oynanabilir mi? Steam'de 50,000 aktiflik görmüştüm. Genişletmek için tıkla... Bence al, bir süreden sonra beni sıktı, tabiki güzel oyun ama sarmadı, ama heyecanlı bir oyun bence hala oynanılabilir.