dekk Femtopat Katılım 3 Mart 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2023 #1 Kardeşimle A Way Out oynuyoruz ama bir yandan da tek başıma Rainbow Six oynamak istiyorum. Hangisini seçmeliyim?
Kardeşimle A Way Out oynuyoruz ama bir yandan da tek başıma Rainbow Six oynamak istiyorum. Hangisini seçmeliyim?
5 599108 Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 11.904 Çözümler 23 4 Mart 2023 #2 Ayrı dünyanın oyunları. R6 gayet güzel oyun. Tercih sizin.
Anaxtaria Hectopat Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2023 #3 dekk dedi: Kardeşimle A Way Out oynuyoruz ama bir yandan da tek başıma Rainbow Six oynamak istiyorum. Hangisini seçmeliyim? Genişletmek için tıkla... Zaten oynuyorsanız kardeşinizle oynayın hocam tek başınıza her zaman oynayabilirsiniz.
dekk dedi: Kardeşimle A Way Out oynuyoruz ama bir yandan da tek başıma Rainbow Six oynamak istiyorum. Hangisini seçmeliyim? Genişletmek için tıkla... Zaten oynuyorsanız kardeşinizle oynayın hocam tek başınıza her zaman oynayabilirsiniz.