S sertac06 Hectopat Katılım 21 Mart 2016 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2018 #1 Rainbow Six Siege "Update video driver" veriyor bütün sürücüleri güncelledim düzelmedi. FPS düsüyor yardım ederseniz çok sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mayıs 2018
Rainbow Six Siege "Update video driver" veriyor bütün sürücüleri güncelledim düzelmedi. FPS düsüyor yardım ederseniz çok sevinirim.
CilaliCorba Decapat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #2 hocam galiba bir süredir ekran kartının driverini güncellememissin onu bi güncellesen iyi olr sana yardımcı olabilcek bir video bıraktım Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
hocam galiba bir süredir ekran kartının driverini güncellememissin onu bi güncellesen iyi olr sana yardımcı olabilcek bir video bıraktım Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et