Rainbow Starter Edition Alınır mı?

Makaleler
1
Arkadaşlar deneyimlemek istediğim bir oyun. Çok bir bilgim yok oyun hakkında. Diğer versiyonlarından çok bir eksiği var mı? En azından oyunu etkileyecek bir fark var mı? Örneğin daha güçlü silah vs. gibi. Öğrenci olduğum için bütçem buna yetiyor.
(Daha önceki konumdaki AC Origins birinin hediyesiydi. O konuyu görüp laf sallamazsınız umarım )

Eğer oyunu severseniz sıkıcı olmaz. Zaten belli bir seviyeden sonra insanlar operatör mainliyor. 2 3 tane operatörle oyuna ısınırsın. Zaman geçtikçe yeni operatörler de acarsın. Sürekli farklı operatörlerle oynayınca galibiyet almıyorsun. 3 tane olsun, iyi oynadığın olsun.

Oyunu öğrenmek istiyorsan Jabba diye bir kanal var, takip edebilirsin.

Starter alınabilir. Bende de var. 250 saatim de var. Oyun güzel.

Starter Pack al. Emin ol standart sürüm aldığında gelecek operatörlerin çoğunu oynamayacaksın zaten bir kaç tane 12500 renownluk güçlü operatör var (pulse, ash, bandit , jager, thermite) daha çok 25000 renowluk operatörler oynayacaksın zaten daha güçlü özellikleri var silahları falan daha güçlü. Eğer takımın yoksa standart almak mantıksız çünkü takımın olunca mesela reinforcements açılacak ve Thatcher olması gereken bir operatör fakat tek başına oynayacaksan herkes kendi derdine herkes tek oynuyor. Resimde beyaz içine aldıklarım en sık oynadıklarım ve diğerlerinin yüzüne bile bakmıyorum keşke almasaydım diyorum. Starter al oyunu öğrenirken çok zaman geçiyor anca 50 seviyeye ulaşınca oyunun haritalarını öğrenmiş oluyorsun. Renown kasmak istiyorsan da Lone Wolf modunda yaklaşık 1 dakika gibi bir sürede 120 renown kazanabiliyorsun. ayrıca 600 saatlik oynanış süresi boyunca tek aldıklarım operatör değil skin ve charmlarda var. Baibudan endoici. R6 profilim: R6DB - Rainbow 6 Player database

Son düzenleme:
Hocam Youtube'da Jabba TV adlı kanaldan rehberleri izleyerek ilk hangi operatörleri açacağınızı, hangi silah eklentileri açmanız gerektiğini, ayarlarla ilgili rehberleri izleyebilirsiniz. Ben LEM olup Rainbow'a geçmeyi düşünüyordum ama nasip değilmiş DMG'ye düştüm.

Jabba adlı Youtube ve Twitch kanalını takip edersen oyunla ilgili baya bilgi edinebilirsin.
JABBA Oyun TV - Youtube

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Video eski şimdi ilk başta vermiş olduğu operatör sayısı değişmiş olabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Evet haklısınız kendisinin taktiklerini bir kaç kere denedim fakat bir şeye yaramıyor ayrıca kendi önerdiklerini kendisi de yapmıyor.
Yapamaz çünkü saçmalar yok şuraya buraya tırmanmanız gerek zaten dereceli oyunun süresi normal casual oyun modundan 1 dakika kısa drone kullanmak her yeri kontrol etmek falan derken süre doluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…