Yagmo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2019 Mesajlar 1.231 Çözümler 2 4 Haziran 2021 #11 PORSHİUS dedi: Tamamiyle kaldırmıyor bu. Genişletmek için tıkla... Rainmetera gidip o skini yükleyin hocam ayrıca o skinde biraz buglanıyor Alt Tab vb. ben open-Shell menu kullandığım için bunda yapıyorum.
PORSHİUS dedi: Tamamiyle kaldırmıyor bu. Genişletmek için tıkla... Rainmetera gidip o skini yükleyin hocam ayrıca o skinde biraz buglanıyor Alt Tab vb. ben open-Shell menu kullandığım için bunda yapıyorum.
PORSHİUS Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2017 Mesajlar 2.466 Çözümler 15 4 Haziran 2021 #12 Yagmo dedi: Rainmetera gidip o skini yükleyin hocam ayrıca o skinde biraz buglanıyor Alt Tab vb. ben open-Shell menu kullandığım için bunda yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Tamamda hocam ben tamamiyle şeffaflaşsın istiyorum. Bu birazcık şeffaflaştırıp, blurlaştırıyor.
Yagmo dedi: Rainmetera gidip o skini yükleyin hocam ayrıca o skinde biraz buglanıyor Alt Tab vb. ben open-Shell menu kullandığım için bunda yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Tamamda hocam ben tamamiyle şeffaflaşsın istiyorum. Bu birazcık şeffaflaştırıp, blurlaştırıyor.
Mor Tosbağa Megapat Katılım 28 Ekim 2015 Mesajlar 112 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Metalurji ve Malzeme Mühendisi 18 Haziran 2021 #13 Merhaba, @Yagmo haftanın başlangıcını bir türlü monday yapamadım. Measure week W% komutu işe yaramadı. Yardımcı olabilir misiniz ? @PORSHİUS şunu deneyin hocam Şeffaf Taskbar
Merhaba, @Yagmo haftanın başlangıcını bir türlü monday yapamadım. Measure week W% komutu işe yaramadı. Yardımcı olabilir misiniz ? @PORSHİUS şunu deneyin hocam Şeffaf Taskbar
Yagmo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2019 Mesajlar 1.231 Çözümler 2 18 Haziran 2021 #14 Mor Tosbağa dedi: Merhaba, @Yagmo haftanın başlangıcını bir türlü monday yapamadım. Measure week w% komutu işe yaramadı. Yardımcı olabilir misiniz? @PORSHİUS şunu deneyin hocam Şeffaf Taskbar Eki Görüntüle 1073548 Genişletmek için tıkla... Hocam plugin güncellendi Sonder - Rainmeter skin by michaelpurses on DeviantArt güncelleyin.
Mor Tosbağa dedi: Merhaba, @Yagmo haftanın başlangıcını bir türlü monday yapamadım. Measure week w% komutu işe yaramadı. Yardımcı olabilir misiniz? @PORSHİUS şunu deneyin hocam Şeffaf Taskbar Eki Görüntüle 1073548 Genişletmek için tıkla... Hocam plugin güncellendi Sonder - Rainmeter skin by michaelpurses on DeviantArt güncelleyin.
Mor Tosbağa Megapat Katılım 28 Ekim 2015 Mesajlar 112 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Metalurji ve Malzeme Mühendisi 18 Haziran 2021 #15 Yagmo dedi: Hocam plugin güncellendi Sonder - Rainmeter skin by michaelpurses on DeviantArt güncelleyin. Genişletmek için tıkla... Hocam güncelledim. Ancak, tarih formatında haftanın ilk gününü hala pazar günü kabul ediyor.
Yagmo dedi: Hocam plugin güncellendi Sonder - Rainmeter skin by michaelpurses on DeviantArt güncelleyin. Genişletmek için tıkla... Hocam güncelledim. Ancak, tarih formatında haftanın ilk gününü hala pazar günü kabul ediyor.
Yagmo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2019 Mesajlar 1.231 Çözümler 2 18 Haziran 2021 #16 Mor Tosbağa dedi: Eki Görüntüle 1073556Eki Görüntüle 1073559 Eki Görüntüle 1073561 Hocam güncelledim. Ancak, tarih formatında haftanın ilk gününü hala pazar günü kabul ediyor. Genişletmek için tıkla... Hocam takvimde o ayar var fakat o varyantta o ayar yok.
Mor Tosbağa dedi: Eki Görüntüle 1073556Eki Görüntüle 1073559 Eki Görüntüle 1073561 Hocam güncelledim. Ancak, tarih formatında haftanın ilk gününü hala pazar günü kabul ediyor. Genişletmek için tıkla... Hocam takvimde o ayar var fakat o varyantta o ayar yok.
Alfa Prime Kilopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 4.196 Çözümler 74 13 Eylül 2021 #17 CPU, GPU ve RAM ısılarını gösteren sade ve hoş bir tasarım var mı? Bir de eklenti programında CPU derecelerini görmüyor not connect hatası alıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Şubat 2023
CPU, GPU ve RAM ısılarını gösteren sade ve hoş bir tasarım var mı? Bir de eklenti programında CPU derecelerini görmüyor not connect hatası alıyorum.
B BFLxBerat Hectopat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 101 Çözümler 1 20 Ekim 2021 #18 416227 dedi: Kendi masaüstümden örnek vereyim.Eki Görüntüle 982062 Genişletmek için tıkla... Hangi tema? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Şubat 2023
416227 dedi: Kendi masaüstümden örnek vereyim.Eki Görüntüle 982062 Genişletmek için tıkla... Hangi tema?