Ashes Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.573 Makaleler 1 Çözümler 5 5 Haziran 2021 #1 Rainmeter indirdim. Ancak ne yapacağımı bilmiyorum. Nasıl bir eklenti indiririm? Nasıl kurarım? Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Haziran 2021
Rainmeter indirdim. Ancak ne yapacağımı bilmiyorum. Nasıl bir eklenti indiririm? Nasıl kurarım? Yardımcı olursanız sevinirim.
Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.610 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 5 Haziran 2021 #2 Temalar indireceksiniz. Şu an site adını hatırlamıyorun.
S SALOOWEN Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 6.826 Makaleler 13 Çözümler 35 5 Haziran 2021 #3 Uygulama ile bir işiniz yok, kurulu olması lazım. Skin indirip, skini açın, gerisi kolay.
Ashes Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.573 Makaleler 1 Çözümler 5 5 Haziran 2021 #4 Tekin Alakuş dedi: Temalar indireceksiniz. Şu an site adını hatırlamıyorun. Genişletmek için tıkla... Bende onu soruyorum . İndirince nereye kurucam,nerden indiricem. SALOOWEN dedi: Uygulama ile bir işiniz yok, kurulu olması lazım. Skin indirip, skini açın, gerisi kolay. Genişletmek için tıkla... Nerden indireceğim?
Tekin Alakuş dedi: Temalar indireceksiniz. Şu an site adını hatırlamıyorun. Genişletmek için tıkla... Bende onu soruyorum . İndirince nereye kurucam,nerden indiricem. SALOOWEN dedi: Uygulama ile bir işiniz yok, kurulu olması lazım. Skin indirip, skini açın, gerisi kolay. Genişletmek için tıkla... Nerden indireceğim?
Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.610 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 5 Haziran 2021 #5 Ashes dedi: Bende onu soruyorum . İndirince nereye kuracağım, nereden indireceğim? Genişletmek için tıkla... Sanırsam "devintart" diye bir siteydi. İndirip tıklayın, başka bir şeye gerek yok.
Ashes dedi: Bende onu soruyorum . İndirince nereye kuracağım, nereden indireceğim? Genişletmek için tıkla... Sanırsam "devintart" diye bir siteydi. İndirip tıklayın, başka bir şeye gerek yok.
3 316874 Megapat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 6.314 Makaleler 3 Çözümler 60 5 Haziran 2021 #6 Search 'rainmeter' on DeviantArt - Discover The Largest Online Art Gallery and Community DeviantArt is the world's largest online social community for artists and art enthusiasts, allowing people to connect through the creation and sharing of art. www.deviantart.com Burdan istediğinizi indirebilirsiniz.
Search 'rainmeter' on DeviantArt - Discover The Largest Online Art Gallery and Community DeviantArt is the world's largest online social community for artists and art enthusiasts, allowing people to connect through the creation and sharing of art. www.deviantart.com Burdan istediğinizi indirebilirsiniz.
S Shaw Dickerson Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 3.529 Makaleler 2 Çözümler 18 5 Haziran 2021 #7 Google'da örneğin;Rainmeter visualizer skin diye aratacaksın skinleri indirip kuracaksın.