MertoReis0 Centipat Katılım 26 Aralık 2022 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2023 #1 Rainmetert uygulaması indirip açtım sonrasında bir makale okudum dedi. Rainmeter skinleri virüslü. Bir arkadaşta rainmeter virüslü demiş. Açmıştım sildim. Skin indirmedim. İndirdiğim link:Rainmeter, desktop customization tool Kaspersky'le hızlı taramada bir şey bulamadı. Sizce virüslü müdür?
Rainmetert uygulaması indirip açtım sonrasında bir makale okudum dedi. Rainmeter skinleri virüslü. Bir arkadaşta rainmeter virüslü demiş. Açmıştım sildim. Skin indirmedim. İndirdiğim link:Rainmeter, desktop customization tool Kaspersky'le hızlı taramada bir şey bulamadı. Sizce virüslü müdür?
Connor The Android Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2017 Mesajlar 5.804 Makaleler 9 Çözümler 16 Yer Detroit 22 Ekim 2023 #2 Rainmeter'da virüs olmaz ama oyunda fps üzerinde bir etkisi olabilir.
Crownguard Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 8.003 Makaleler 18 Çözümler 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2023 #3 Açık kaynak kodludur. Virüs değil.
MertoReis0 Centipat Katılım 26 Aralık 2022 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2023 #4 Connor The Android dedi: Rainmeter'da virüs olmaz ama oyunda FPS üzerinde bir etkisi olabilir. Genişletmek için tıkla... Yok zaten PC kaldırır ama sildim zaten skin olmadan bir işey yaramıyor skinde indirmek istemedim cevabın için teşekkürler.
Connor The Android dedi: Rainmeter'da virüs olmaz ama oyunda FPS üzerinde bir etkisi olabilir. Genişletmek için tıkla... Yok zaten PC kaldırır ama sildim zaten skin olmadan bir işey yaramıyor skinde indirmek istemedim cevabın için teşekkürler.
MertoReis0 Centipat Katılım 26 Aralık 2022 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2023 #6 Crownguard dedi: Açık kaynak kodludur. Virüs değil. Genişletmek için tıkla... Sağ ol cevabın için teşekkürler.
Crownguard dedi: Açık kaynak kodludur. Virüs değil. Genişletmek için tıkla... Sağ ol cevabın için teşekkürler.
Crownguard Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 8.003 Makaleler 18 Çözümler 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2023 #7 MertoReis0 dedi: Yok zaten PC kaldırır ama sildim zaten skin olmadan bir şey yaramıyor skin de indirmek istemedim cevabın için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... O indirilen ekstra şeyler de açık kaynak kodlu olduğu için sorun yok. YouTube'dan falan Rainmeter tasarımlarını izleyebilirsiniz.
MertoReis0 dedi: Yok zaten PC kaldırır ama sildim zaten skin olmadan bir şey yaramıyor skin de indirmek istemedim cevabın için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... O indirilen ekstra şeyler de açık kaynak kodlu olduğu için sorun yok. YouTube'dan falan Rainmeter tasarımlarını izleyebilirsiniz.
MertoReis0 Centipat Katılım 26 Aralık 2022 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2023 #8 Crownguard dedi: O indirilen ekstra şeyler de açık kaynak kodlu olduğu için sorun yok. YouTube'dan falan rainmeter tasarımlarını izleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Emin misiniz? babaproo dedi: Virüslü değil. Genişletmek için tıkla... Peki şu klasik monday falan yazan skini?
Crownguard dedi: O indirilen ekstra şeyler de açık kaynak kodlu olduğu için sorun yok. YouTube'dan falan rainmeter tasarımlarını izleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Emin misiniz? babaproo dedi: Virüslü değil. Genişletmek için tıkla... Peki şu klasik monday falan yazan skini?