Rainy75 Pro vs ND75

Qwains

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Turkey
Daha fazla  
Başlıkta belirttiğim iki klavye arasında kaldım. İkisinin de sesleri hoşuma gitti o bakımdan sorun yok fakat ND75'e bataryası sebebiyle sıcak bakamıyorum. Rainy75 Pro'yu da nereden güvenilir bir şekilde alabileceğimi bilmiyorum. Wraith'de satılıyor fakat renk seçeneği az. Stoklara gelir mi ne zaman gelir belli olmadığı için de beklemeye değer mi bilmiyorum. Siz olsanız ne yapardınız?

Başlıkta belirttiğim iki klavye arasında kaldım. İkisinin de sesleri hoşuma gitti o bakımdan sorun yok fakat ND75'e bataryası sebebiyle sıcak bakamıyorum. Rainy75 Pro'yu da nereden güvenilir bir şekilde alabileceğimi bilmiyorum. Wraith'de satılıyor fakat renk seçeneği az. Stoklara gelir mi ne zaman gelir belli olmadığı için de beklemeye değer mi bilmiyorum. Siz olsanız ne yapardınız?

ND75 alır geçerdim. Ya da Furycube F75 Ultra bakardım. Stok konusunda Wraith'e mesaj atın cevaplarlar.

Furycube F75 Ultra alırdım.

ND75 alır geçerdim. Ya da Furycube F75 Ultra bakardım. Stok konusunda Wraith'e mesaj atın cevaplarlar.
Furycube F75 Ultra alırdım.
Açıkçası konuyu biraz yanlış açmışım Rainy75 almayı düşünüyorum. F75 ultra’dan aşağı kalır bir yanı yok sanırım. Biraz fiyatı tuzlu ama mühim değil. Kötü bir yanı var mı? Yoksa stok bekleyeceğim sanırım.

Bir de acaba forumda tanıdığınız Rainy75 kullanıcısı var mı herhangi bir konu açan olmamış da.

Açıkçası konuyu biraz yanlış açmışım rainy75 almayı düşünüyorum. F75 Ultra'dan aşağı kalır bir yanı yok sanırım. Biraz fiyatı tuzlu ama mühim değil. Kötü bir yanı var mı? Yoksa stok bekleyeceğim sanırım.

Bir de acaba forumda tanıdığınız rainy75 kullanıcısı var mı herhangi bir konu açan olmamış da.

Kötü bir yanı yok önceden benim de almayı düşündüğüm bir klavye idi vazgeçmiştim sonra stokta olmadığı için hala da gelmemiş stok zor geliyor.

Kötü bir yanı yok önceden benim de almayı düşündüğüm bir klavye idi vazgeçmiştim sonra stokta olmadığı için hala da gelmemiş stok zor geliyor.
Wobkey'in kendi sitesinden almak mümkün mü peki? Mümkün mü derken gümrük vs herhangi bir yerde takılı kalmaz dimi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı