HatsuneeMiku Yoctopat Katılım 19 Kasım 2025 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 15:04 #1 Rajintek daha kaliteli ama garantisi 2 yıl, Corsair ise 7 yıl garanti veriyor. Hangisi alınmalı?
Leon Dayı Megapat Cep Doktoru Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 13.006 Makaleler 9 Çözümler 69 Yer İstanbul, Türkiye Bugün 15:12 #2 Raijintek Cratos.
HatsuneeMiku Yoctopat Katılım 19 Kasım 2025 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 15:17 #3 Leon Dayı dedi: Raijintek Cratos. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
LH44 Decapat Katılım 7 Ağustos 2023 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Uçak gövde-motor bakım Bugün 15:19 #4 HatsuneeMiku dedi: Rajintek daha kaliteli ama garantisi 2 yıl, Corsair ise 7 yıl garanti veriyor. Hangisi alınmalı? Genişletmek için tıkla... Raijintek 5 yıl garanti sunuyor Cratos'a.
HatsuneeMiku dedi: Rajintek daha kaliteli ama garantisi 2 yıl, Corsair ise 7 yıl garanti veriyor. Hangisi alınmalı? Genişletmek için tıkla... Raijintek 5 yıl garanti sunuyor Cratos'a.
HatsuneeMiku Yoctopat Katılım 19 Kasım 2025 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 15:21 #5 LH44 dedi: Raijintek 5 yıl garanti sunuyor Cratos'a. Genişletmek için tıkla... Bilmiyordum öğrenmiş oldum tercihimi yine rajintekten yana kullanicam teşekkür ederim
LH44 dedi: Raijintek 5 yıl garanti sunuyor Cratos'a. Genişletmek için tıkla... Bilmiyordum öğrenmiş oldum tercihimi yine rajintekten yana kullanicam teşekkür ederim