wilzx Decapat Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 285 Çözümler 1 21 Aralık 2023 #1 RAM'im 16 GB ama kullanabilir 8 GB RAM olarak gösteriyor. Yeni aldım, bir değişiklik vb. işlemler yapılmamıştır.
RAM'im 16 GB ama kullanabilir 8 GB RAM olarak gösteriyor. Yeni aldım, bir değişiklik vb. işlemler yapılmamıştır.
volvoseverim Decapat Katılım 23 Mart 2023 Mesajlar 595 Çözümler 2 21 Aralık 2023 #2 wilzx dedi: RAM'im 16 GB ama kullanabilir 8 GB RAM olarak gösteriyor. Yeni aldım, bir değişiklik vb. işlemler yapılmamıştır. Eki Görüntüle 2060538 Genişletmek için tıkla... Win+r > MSConfig > önyükleme > gelişmiş seçenekler > bellek üst sınırı tikini kaldırın uygulayın kapatın. volvoseverim dedi: Win+r > MSConfig > önyükleme > gelişmiş seçenekler > bellek üst sınırı tikini kaldırın uygulayın kapatın. Genişletmek için tıkla... Ayrıca RAM'lerin yerlerine tam oturup oturmadığını kontrol eder misin? Şöyle bir ittir çat sesi gelirse oturmuştur. Artı 0 Eksi
wilzx dedi: RAM'im 16 GB ama kullanabilir 8 GB RAM olarak gösteriyor. Yeni aldım, bir değişiklik vb. işlemler yapılmamıştır. Eki Görüntüle 2060538 Genişletmek için tıkla... Win+r > MSConfig > önyükleme > gelişmiş seçenekler > bellek üst sınırı tikini kaldırın uygulayın kapatın. volvoseverim dedi: Win+r > MSConfig > önyükleme > gelişmiş seçenekler > bellek üst sınırı tikini kaldırın uygulayın kapatın. Genişletmek için tıkla... Ayrıca RAM'lerin yerlerine tam oturup oturmadığını kontrol eder misin? Şöyle bir ittir çat sesi gelirse oturmuştur.
KS KS wilzx Decapat Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 285 Çözümler 1 21 Aralık 2023 #3 volvoseverim dedi: Win+r > MSConfig > önyükleme > gelişmiş seçenekler > bellek üst sınırı tikini kaldırın uygulayın kapatın. Ayrıca RAM'lerin yerlerine tam oturup oturmadığını kontrol eder misin? Şöyle bir ittir çat sesi gelirse oturmuştur. Genişletmek için tıkla... Tik kapali zaten RAM'leri çıkarıp takacağım. Artı 0 Eksi
volvoseverim dedi: Win+r > MSConfig > önyükleme > gelişmiş seçenekler > bellek üst sınırı tikini kaldırın uygulayın kapatın. Ayrıca RAM'lerin yerlerine tam oturup oturmadığını kontrol eder misin? Şöyle bir ittir çat sesi gelirse oturmuştur. Genişletmek için tıkla... Tik kapali zaten RAM'leri çıkarıp takacağım.
volvoseverim Decapat Katılım 23 Mart 2023 Mesajlar 595 Çözümler 2 21 Aralık 2023 #4 wilzx dedi: Tik kapali zaten RAM'leri çıkarıp takacağım. Genişletmek için tıkla... Gelişme var mı hocam? volvoseverim dedi: Gelişme var mı hocam? Genişletmek için tıkla... Artı olarak kaç tane RAM belleğiniz ve anakartınızfa kaç tane RAM slotunuz var acaba? Artı 0 Eksi
wilzx dedi: Tik kapali zaten RAM'leri çıkarıp takacağım. Genişletmek için tıkla... Gelişme var mı hocam? volvoseverim dedi: Gelişme var mı hocam? Genişletmek için tıkla... Artı olarak kaç tane RAM belleğiniz ve anakartınızfa kaç tane RAM slotunuz var acaba?
KS KS wilzx Decapat Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 285 Çözümler 1 23 Aralık 2023 #5 volvoseverim dedi: Gelişme var mı hocam? Artı olarak kaç tane RAM belleğiniz ve anakartınızfa kaç tane RAM slotunuz var acaba? Genişletmek için tıkla... Yok, hatta geri açamadım bilgisayarı. RAM'leri doğru takamadığım için sonra geri tam taktım, değişiklik olmadı. İşlemci çekirdek kullanımını maksimuma getirdim, şu an 13GB kullanıyor. Artı 0 Eksi
volvoseverim dedi: Gelişme var mı hocam? Artı olarak kaç tane RAM belleğiniz ve anakartınızfa kaç tane RAM slotunuz var acaba? Genişletmek için tıkla... Yok, hatta geri açamadım bilgisayarı. RAM'leri doğru takamadığım için sonra geri tam taktım, değişiklik olmadı. İşlemci çekirdek kullanımını maksimuma getirdim, şu an 13GB kullanıyor.