NFurkan Hectopat Katılım 4 Ağustos 2018 Mesajlar 983 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer TARDIS Main Console Room Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2019 #11 Tavsiyem tek modül alman, güç tüketimi az da olsa azalır. İleride yükseltme yapma ihtimalin artar.
Negru Decapat Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 14 30 Ocak 2019 #12 NFurkan dedi: Tavsiyem tek modül alman, güç tüketimi az da olsa azalır. İleride yükseltme yapma ihtimalin artar. Genişletmek için tıkla... anladım ram önerin varmıdır ?
NFurkan dedi: Tavsiyem tek modül alman, güç tüketimi az da olsa azalır. İleride yükseltme yapma ihtimalin artar. Genişletmek için tıkla... anladım ram önerin varmıdır ?
Tolga Samet Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2018 Mesajlar 6.219 Makaleler 17 Çözümler 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2019 #13 İkisi de sonuçta 3000 MHz ve CL değerleri aynı. Hangisi ucuz ise onu alın. (Mesela)
Negru Decapat Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 14 30 Ocak 2019 #14 Tolga Samet dedi: İkisi de sonuçta 3000 MHz ve CL değerleri aynı. Hangisi ucuz ise onu alın. (Mesela) Genişletmek için tıkla... teşekkürler ilginiz için
Tolga Samet dedi: İkisi de sonuçta 3000 MHz ve CL değerleri aynı. Hangisi ucuz ise onu alın. (Mesela) Genişletmek için tıkla... teşekkürler ilginiz için
NFurkan Hectopat Katılım 4 Ağustos 2018 Mesajlar 983 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer TARDIS Main Console Room Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2019 #15 Negru dedi: anladım ram önerin varmıdır ? Genişletmek için tıkla... Marka önermiyorum. Çoğunluğu iyi ve kaliteli oluyor. Bilinmedik markalardan uzak durmalısın sadece.
Negru dedi: anladım ram önerin varmıdır ? Genişletmek için tıkla... Marka önermiyorum. Çoğunluğu iyi ve kaliteli oluyor. Bilinmedik markalardan uzak durmalısın sadece.
Negru Decapat Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 14 30 Ocak 2019 #16 NFurkan dedi: Marka önermiyorum. Çoğunluğu iyi ve kaliteli oluyor. Bilinmedik markalardan uzak durmalısın sadece. Genişletmek için tıkla... tamam dır çok teşekkür ederim
NFurkan dedi: Marka önermiyorum. Çoğunluğu iyi ve kaliteli oluyor. Bilinmedik markalardan uzak durmalısın sadece. Genişletmek için tıkla... tamam dır çok teşekkür ederim