RAM 3200 MHz'de mavi ekran hatası

bynarkoz

Hectopat
Merhaba arkadaslar sorunum RAM'leri 3200 MHz cektigimde mavi ekran hatasi aliyorum. 3000 MHz'de sikinti yok. Sizce parcalar arasinda uyumsuzluk mu var? BIOS'um guncel, F52.

CPU: Ryzen 5 2600 / Motherboard: Gigabyte B450 GAMING X / Graphics Card: AMD ASUS R7 370 STRIX Gaming / RAM: XPG Spectrix D80 16 GB / SSD: XPG 256 GB Spectrix S40G RGB M.2 SSD / Power Supply: High Power 750W 80+ Bronze / Monitör: MSI Optix MAG241CR 23.6" / Kasa: Thermaltake view 51.

Bence 3200 MHz olarak yapmayın. Bir önceki konunuz var zaten. Büyük ihtimalle RAM MHz yüzünden mavi ekran yiyorsunuz.

Bence 3200 MHz olarak yapmayın. Bir önceki konunuz var zaten. Büyük ihtimalle RAM MHz yüzünden mavi ekran yiyorsunuz.
aynen hocam anakart yada islemci desteklemiyor galiba

Aslında anakartınız destekliyor galiba. Kendi sitesinden baktım.

İşlemci ile ilgili durum söz konusu değil.

RAM'in kendisi ile ilgili galiba. RAM sadece MHz artmıyor diye bir sorunu var büyük ihtimalle.

Aslında anakartınız destekliyor galiba. Kendi sitesinden baktım.

İşlemci ile ilgili durum söz konusu değil.

RAM'in kendisi ile ilgili galiba. RAM sadece MHz artmıyor diye bir sorunu var büyük ihtimalle.
arastirmadan aldim 3200 ile 3000mhz arasinda ne fark vardir

Burada bir rehber mevcut. Okuyun ve dikkatli bir şekilde yapabilirsiniz bence.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı