SandyBridge Kilopat Katılım 1 Şubat 2018 Mesajlar 524 Çözümler 9 Yer NVIDIA® Jetson™ AGX Xavier Developer 22 Ocak 2020 #11 cod01 dedi: Windows 10 64 bit mi 32 bit mi? Genişletmek için tıkla... 1. resimde 64 bit olduğu yazıyor.
cod01 dedi: Windows 10 64 bit mi 32 bit mi? Genişletmek için tıkla... 1. resimde 64 bit olduğu yazıyor.
Gustave Le Boon Hectopat Katılım 28 Kasım 2019 Mesajlar 351 22 Ocak 2020 #12 OxyMoon dedi: Yalnız RAM'lerden biri görünmüyor herhalde? BIOS'te 4096 yazıyor? Genişletmek için tıkla... Evet hocam. Ama CPU-Z de gözüküyor. Diyelim ki görmüyor, neden 8 GB görünüyor olabilir ki ?
OxyMoon dedi: Yalnız RAM'lerden biri görünmüyor herhalde? BIOS'te 4096 yazıyor? Genişletmek için tıkla... Evet hocam. Ama CPU-Z de gözüküyor. Diyelim ki görmüyor, neden 8 GB görünüyor olabilir ki ?
OxyMoon Kilopat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 456 Çözümler 5 Yer KSK Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2020 #13 Gustave Le Boon dedi: Evet hocam. Ama CPU-Z de gözüküyor. Diyelim ki görmüyor, neden 8 GB görünüyor olabilir ki ? Genişletmek için tıkla... Anakartınızın RAM yuva talimatına uygun mu takılı RAM'ler?
Gustave Le Boon dedi: Evet hocam. Ama CPU-Z de gözüküyor. Diyelim ki görmüyor, neden 8 GB görünüyor olabilir ki ? Genişletmek için tıkla... Anakartınızın RAM yuva talimatına uygun mu takılı RAM'ler?
Gustave Le Boon Hectopat Katılım 28 Kasım 2019 Mesajlar 351 22 Ocak 2020 #14 Sandy dedi: Bilemiyorum Tuhaf bendede aynısı var ama o kadar fark yok 8GB Ramın 7.43GB si kullanılıyor diyor pekde kafama takmıyorum ama seninki çok fazla Genişletmek için tıkla... Ben de çok normal şekilde kullanıyordum bilgisayarı. Özelliklere bakayım dedim böyle bir şeyle karşılaştım
Sandy dedi: Bilemiyorum Tuhaf bendede aynısı var ama o kadar fark yok 8GB Ramın 7.43GB si kullanılıyor diyor pekde kafama takmıyorum ama seninki çok fazla Genişletmek için tıkla... Ben de çok normal şekilde kullanıyordum bilgisayarı. Özelliklere bakayım dedim böyle bir şeyle karşılaştım
GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.630 Makaleler 5 Çözümler 37 22 Ocak 2020 #15 Gustave Le Boon dedi: Evet hocam. Ama CPU-Z de gözüküyor. Diyelim ki görmüyor, neden 8 GB görünüyor olabilir ki ? Genişletmek için tıkla... Başka RAM takma ihtimaliniz varmı galiba bir RAM sorunlu.
Gustave Le Boon dedi: Evet hocam. Ama CPU-Z de gözüküyor. Diyelim ki görmüyor, neden 8 GB görünüyor olabilir ki ? Genişletmek için tıkla... Başka RAM takma ihtimaliniz varmı galiba bir RAM sorunlu.
Gustave Le Boon Hectopat Katılım 28 Kasım 2019 Mesajlar 351 22 Ocak 2020 #16 OxyMoon dedi: Yalnız RAM'lerden biri görünmüyor herhalde? BIOS'te 4096 yazıyor? Genişletmek için tıkla... Çift slot olduğu için ikisini de farklı slotları takıp denedim. Ama yine aynı kaldı değerler.
OxyMoon dedi: Yalnız RAM'lerden biri görünmüyor herhalde? BIOS'te 4096 yazıyor? Genişletmek için tıkla... Çift slot olduğu için ikisini de farklı slotları takıp denedim. Ama yine aynı kaldı değerler.
Sandy Centipat Katılım 15 Ağustos 2019 Mesajlar 144 Çözümler 1 22 Ocak 2020 #17 Bİlgisayarını Teste sok oyun falan aç eğer oyunun bellek kullanımlarını atarmısın
Gustave Le Boon Hectopat Katılım 28 Kasım 2019 Mesajlar 351 22 Ocak 2020 #18 GoDd1 dedi: Başka RAM takma ihtimaliniz varmı galiba bir RAM sorunlu. Genişletmek için tıkla... Aynı DDR türüne sahip farklı bir RAM yok. Ama bir arkadaş ikisini de tek tek takıp bilgisayarı çalıştırmayı demişti, onu yapıp geliyorum.
GoDd1 dedi: Başka RAM takma ihtimaliniz varmı galiba bir RAM sorunlu. Genişletmek için tıkla... Aynı DDR türüne sahip farklı bir RAM yok. Ama bir arkadaş ikisini de tek tek takıp bilgisayarı çalıştırmayı demişti, onu yapıp geliyorum.
Ramelow91 Kilopat Katılım 2 Eylül 2018 Mesajlar 834 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2020 #19 Bunun tek çözümü bios güncellemesi benim de basıma geldi. Ve çözüm sağladım.
GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.630 Makaleler 5 Çözümler 37 22 Ocak 2020 #20 Ramelow91 dedi: Bunun tek çözümü bios güncellemesi benim de basıma geldi. Ve çözüm sağladım. Genişletmek için tıkla... BIOS güncel diyor arkadaş.
Ramelow91 dedi: Bunun tek çözümü bios güncellemesi benim de basıma geldi. Ve çözüm sağladım. Genişletmek için tıkla... BIOS güncel diyor arkadaş.