RAM alınca FPS artar mı?

YusufAks3457

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Makina Öğrencisi
Arkadaşlar bir laptopum var. 4 GB RAM'i var 8 daha alıp 12 yapacağım, FPS artar mı? PC özellikleri.

İşlemci Ryzen 3 3250u 4 çekirdek 2.6 GHz.
AMD Graphics diye bir kart var.
4 GB da RAM ama dediğim gibi Valorant oynamayı düşünüyorum 8 yapacağım 12 GB olunca Valorant da FPS artar mı? Normal adlığım FPS 35 40 bazen 50 FPS görüyor. 8 GB daha RAM takarsam FPS artar mı?

4'e 8 eklemek değil de 8x8 16 yapmak çok daha mantıklı.

Öncelikle notebook'unda ram yuvaları lehimli mi? Yoksa değiştirmeye müsait mi buna bakmalısınız. Fps artışı seni şaha kaldırmaz ama drop olmaz en azından, 4gb internete zor giriyor bu zamanda bırak oyun oynamayı.

Merhaba, laptopun RAM desteğine bakmak gerek o işlemciyi kullanan bir laptopun 16 GB RAM destekleyebildiğini düşünüyorum. Ryzen APU işlemcilerde RAM MHz'si çok önemli bu devirde en az 2x4 veya bütceniz müsaitse 2x8 RAM almanızı öneririm.

Şimdi pcm de 1 tane ram yuvası var herhalde daha içini açıp bakmadığım için bişey diyemiyeceğim ama asus a gmaik yollamıştım orada 1 tane slot olduğunu söylemişleridi buna göre 4 gb zaten pcmde var bi tane daha 4 alıp 8 yapmak mı mantıklı yoksa direk 8 alıp 12 yapmak mı natıklı acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…