RAM Alırken Chipset Önemli Mi ?

zxasdx

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarıma yeni bir RAM almayı planlıyorum fakat bir üründeki yazı kafamı karıştırdı. Sadece İntel chipsetli anakartlarda çalışmaz yazıyordu. Bunun nedeni ne acaba bende de İntel chipseti var. AMD&VİA&NVİDİA&SİS chipsetleriyle uyumludur yazıyor. İnternette de hiç bu chipset ve RAM ilişkisi hakkında bir şey bulamadım. Yardım ederseniz sevinirim.

Pekala alacağım ama benim asıl merak ettiğim niye böyle bir şey yazıyor orada? Nedenini merak ettim. Bu arada RAMler iade edilebiliyor mu?

Kısaca her sisteme uyumlu demek istemiş. Gittigidiyorda her yazana inanma. Geri iade edebilirsin tabi. Kargocuyla beraber bilgisayara takıp çalışırsa sorun yok çalışmazsa tutanak tutturup gönderirsin. Diğer türlü 1 hafta içinde mazeret belirtip gönderebilirsin.
İntellerde uyumsuz yazmış. Normalde uyar ama satıcının bir aldatması çoğunlukla ondan alma.

Kingston 2 Gb Ddr2 800 Mhz Masaüstü Pc Ram GittiGidiyor'da 204181076
Bunu alın.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı