X xSloxy Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 646 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2020 #1 4 GB RAM almaya karar verdim fakat hangi marka ya da bilgisayarıma nasıl uyumlu olacağını bilmiyorum. Yardım eder misiniz?
4 GB RAM almaya karar verdim fakat hangi marka ya da bilgisayarıma nasıl uyumlu olacağını bilmiyorum. Yardım eder misiniz?
1 1FPS Hectopat Katılım 29 Temmuz 2019 Mesajlar 252 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2020 #2 Hocam bilgisayarınızdaki RAM'in aynısını (aynı marka, MHz, CL değerlerini) almanız gerekiyor. Aksi taktirde sıkıntı çılabiliyor RAM'lerde. Eğer hangisini alacağınızı bilmiyorsanız RAM'inizi ve anakartınızı paylaşabilirsiniz, yardımcı olurum. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Aralık 2020
Hocam bilgisayarınızdaki RAM'in aynısını (aynı marka, MHz, CL değerlerini) almanız gerekiyor. Aksi taktirde sıkıntı çılabiliyor RAM'lerde. Eğer hangisini alacağınızı bilmiyorsanız RAM'inizi ve anakartınızı paylaşabilirsiniz, yardımcı olurum.
2 24099 Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.239 Makaleler 33 Çözümler 224 11 Aralık 2020 #3 Anakartınız ve işlemciniz nedir? Şu anda halihazırda bir RAM takılı mı bilgisayara?
X xSloxy Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 646 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2020 #4 24099 dedi: Anakartınız ve işlemciniz nedir? Şu anda halihazırda bir RAM takılı mı bilgisayara? Genişletmek için tıkla... Onlara nereden bakacağım? İşlemcim Intel Pentium E6600. Ankartımı bilmiyorum 1FPS dedi: Hocam bilgisayarınızdaki RAM'in aynısını (aynı marka, MHz, CL değerlerini) almanız gerekiyor. Aksi taktirde sıkıntı çılabiliyor RAM'lerde. Eğer hangisini alacağınızı bilmiyorsanız RAM'inizi ve anakartınızı paylaşabilirsiniz, yardımcı olurum... Genişletmek için tıkla... Anakartımı bilmiyorum.
24099 dedi: Anakartınız ve işlemciniz nedir? Şu anda halihazırda bir RAM takılı mı bilgisayara? Genişletmek için tıkla... Onlara nereden bakacağım? İşlemcim Intel Pentium E6600. Ankartımı bilmiyorum 1FPS dedi: Hocam bilgisayarınızdaki RAM'in aynısını (aynı marka, MHz, CL değerlerini) almanız gerekiyor. Aksi taktirde sıkıntı çılabiliyor RAM'lerde. Eğer hangisini alacağınızı bilmiyorsanız RAM'inizi ve anakartınızı paylaşabilirsiniz, yardımcı olurum... Genişletmek için tıkla... Anakartımı bilmiyorum.
2 24099 Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.239 Makaleler 33 Çözümler 224 11 Aralık 2020 #5 xSloxy dedi: Onlara nereden bakacağım? Genişletmek için tıkla... AIDA64 ile bakabilirsiniz.
X xSloxy Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 646 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2020 #6 24099 dedi: AIDA64 ile bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bir uygulama mı?
1 1FPS Hectopat Katılım 29 Temmuz 2019 Mesajlar 252 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2020 #7 xSloxy dedi: Bir uygulama mı? Genişletmek için tıkla... Evet hocam,bilgisayarınızdaki bileşenleri gösteren bir uygulama.Attığım linkten ulaşabilirsiniz. AIDA64
xSloxy dedi: Bir uygulama mı? Genişletmek için tıkla... Evet hocam,bilgisayarınızdaki bileşenleri gösteren bir uygulama.Attığım linkten ulaşabilirsiniz. AIDA64
X xSloxy Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 646 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2020 #8 24099 dedi: AIDA64 ile bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Fujitsu D3041-A1 anakart adı. 1FPS dedi: Hocam bilgisayarınızdaki RAM'in aynısını (aynı marka,MHZ,CL değerlerini) almanız gerekiyor.Aksi taktirde sıkıntı çılabiliyor RAM'lerde. Eğer hangisini alacağınızı bilmiyorsanız RAM'inizi ve anakartınızı paylaşabilirsiniz,yardımcı olurum... Genişletmek için tıkla... Fujitsu D3041-A1 anakart adı.
24099 dedi: AIDA64 ile bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Fujitsu D3041-A1 anakart adı. 1FPS dedi: Hocam bilgisayarınızdaki RAM'in aynısını (aynı marka,MHZ,CL değerlerini) almanız gerekiyor.Aksi taktirde sıkıntı çılabiliyor RAM'lerde. Eğer hangisini alacağınızı bilmiyorsanız RAM'inizi ve anakartınızı paylaşabilirsiniz,yardımcı olurum... Genişletmek için tıkla... Fujitsu D3041-A1 anakart adı.
1 1FPS Hectopat Katılım 29 Temmuz 2019 Mesajlar 252 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2020 #9 xSloxy dedi: Fujitsu D3041-A1 anakart adı. Fujitsu D3041-A1 anakart adı. Genişletmek için tıkla... Hocam azıcık araştırdım ama RAM bulamadım.Anakartınız RAM seçiyormuş,rastgele DDR3 RAM takılamaz.Moderatör Beyi beklemek en doğrusu. Kaynak= FUJITSU D3041-A1 Anakarta RAM Takviyesi
xSloxy dedi: Fujitsu D3041-A1 anakart adı. Fujitsu D3041-A1 anakart adı. Genişletmek için tıkla... Hocam azıcık araştırdım ama RAM bulamadım.Anakartınız RAM seçiyormuş,rastgele DDR3 RAM takılamaz.Moderatör Beyi beklemek en doğrusu. Kaynak= FUJITSU D3041-A1 Anakarta RAM Takviyesi
X xSloxy Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 646 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2020 #10 1FPS dedi: Hocam azıcık araştırdım ama RAM bulamadım. Anakartınız RAM seçiyormuş, rastgele DDR3 RAM takılamaz. Moderatör Beyi beklemek en doğrusu. Kaynak= FUJITSU D3041-A1 Anakarta RAM Takviyesi Genişletmek için tıkla... Anladım. 1FPS dedi: Hocam azıcık araştırdım ama RAM bulamadım. Anakartınız RAM seçiyormuş, rastgele DDR3 RAM takılamaz. Moderatör Beyi beklemek en doğrusu. Kaynak= FUJITSU D3041-A1 Anakarta RAM Takviyesi Genişletmek için tıkla... Linke baktım fakat kaldırılmış.
1FPS dedi: Hocam azıcık araştırdım ama RAM bulamadım. Anakartınız RAM seçiyormuş, rastgele DDR3 RAM takılamaz. Moderatör Beyi beklemek en doğrusu. Kaynak= FUJITSU D3041-A1 Anakarta RAM Takviyesi Genişletmek için tıkla... Anladım. 1FPS dedi: Hocam azıcık araştırdım ama RAM bulamadım. Anakartınız RAM seçiyormuş, rastgele DDR3 RAM takılamaz. Moderatör Beyi beklemek en doğrusu. Kaynak= FUJITSU D3041-A1 Anakarta RAM Takviyesi Genişletmek için tıkla... Linke baktım fakat kaldırılmış.