RAM almadan RAM eksikliğini gidermek

mustafa.dgt

Hectopat
Bilgisayarımda bazen RAM eksikliğinden kaynaklı sorunlar oluyor. Örneğin oyun oynarken arka planda tarayıcı açmam gerekiyor açtığımda bilgisayar takılmalar veya direkt çöküyor. Şu an bütçem olmadığından dolayı RAM alamıyorum. Ne yaparak RAM eksiliğini giderebilirim?

Ya da flash belleği RAM olarak kullanabilirsin ready Boost özelliği ile. Ancak bu özellik kaldırılacak diye biliyorum bir araştır istersen.

Son düzenleyen: Moderatör:
RAM tüketen uygulamaları kullanmadığınız zaman kapatabilirsiniz. Windows için zorunlu uygulamalar hariç arkaplan uygulamalarını da kapatabilirsiniz.

Kaç GB ram var? Ram yükseltmeden arttıramazsın sadece daha az ram kullanan programlar kullanabilirsin.

Gideremezsiniz, grafikleri ve oyunlarda alacağınız FPS'i düşürmek dışında. Bunun yanısıra internetiniz iyiyse GeforceNow kullanarakta halledebilirsiniz.

8 gb ram.

Hocam bunuda yapmıştım önceden. Yaptığım halde sorun yaşamaya devam ediyorum.
Ram yükseltmek en ideal seçenektir. Laptop kullanıyorsanız ve ekran kartınız yoksa 8 GB hiç oluyor. Ekstra ram eklemeniz gerekir. Laptop kullanmıyormuşsun. Ram eklersen rahat edersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…