mert sezer Decapat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2021 #11 246941 dedi: ınızda sorun oluyors Genişletmek için tıkla... ableben dedi: 3000 MHz çalışmaz belki ama 2933 MHz hızında çalışır. Bilgisayarcılara güvenmeyin. Genişletmek için tıkla... dostum bilgisayarcı babamın çok yakın arkadaşı ve bios bipleme sesleri onu işaret ediyormuş Yener K. dedi: Arkadaşlar, bir mağdur arkadaşımız daha oldu. Uyumlu olur hocam. Zaten anakart açıklamasında yazıyor. Genişletmek için tıkla... dostum o zaman sorun ne ki ekran gelmiyor pc den diğer parçalar sağlam adam bana bipleme sesleri ramı gösteriyor dedi ve pc ci baya yakın bi abimiz Yener K. dedi: Arkadaşlar, bir mağdur arkadaşımız daha oldu. Uyumlu olur hocam. Zaten anakart açıklamasında yazıyor. Genişletmek için tıkla... dostum anakarttan gelen bip seslerine göre ram i söyledi adam o zaman ram direk arızalımı Kokona Shiki dedi: 3000 MHz RAM olması önemli değil, takarsın 2133’de çalışır. O bilgisayarcıya güvenmeyin derim. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcı baya yakın birisi ama biostan gelen bip arıza sesleri rami gösteriyor diyor kafam çok karıştı ya yeni almıştım Son düzenleme: 2 Ocak 2021
246941 dedi: ınızda sorun oluyors Genişletmek için tıkla... ableben dedi: 3000 MHz çalışmaz belki ama 2933 MHz hızında çalışır. Bilgisayarcılara güvenmeyin. Genişletmek için tıkla... dostum bilgisayarcı babamın çok yakın arkadaşı ve bios bipleme sesleri onu işaret ediyormuş Yener K. dedi: Arkadaşlar, bir mağdur arkadaşımız daha oldu. Uyumlu olur hocam. Zaten anakart açıklamasında yazıyor. Genişletmek için tıkla... dostum o zaman sorun ne ki ekran gelmiyor pc den diğer parçalar sağlam adam bana bipleme sesleri ramı gösteriyor dedi ve pc ci baya yakın bi abimiz Yener K. dedi: Arkadaşlar, bir mağdur arkadaşımız daha oldu. Uyumlu olur hocam. Zaten anakart açıklamasında yazıyor. Genişletmek için tıkla... dostum anakarttan gelen bip seslerine göre ram i söyledi adam o zaman ram direk arızalımı Kokona Shiki dedi: 3000 MHz RAM olması önemli değil, takarsın 2133’de çalışır. O bilgisayarcıya güvenmeyin derim. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcı baya yakın birisi ama biostan gelen bip arıza sesleri rami gösteriyor diyor kafam çok karıştı ya yeni almıştım