ferhat_agac09 Hectopat Katılım 16 Ekim 2021 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2022 #1 Laptopta RAM bozuksa hiç logo vermeme sorunu olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ocak 2022
UluErdem25 Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 3.325 Çözümler 38 Yer Ofis 25 Ocak 2022 #2 RAM dahil birçok nedeni olabilir.
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.357 Makaleler 8 Çözümler 180 25 Ocak 2022 #3 ferhat_agac09 dedi: Laptopta RAM bozuksa hiç logo vermeme sorunu olur mu? Genişletmek için tıkla... Nasıl yani bilgisayarmı açılmıyoe biraz daha ayrıntı verin.
ferhat_agac09 dedi: Laptopta RAM bozuksa hiç logo vermeme sorunu olur mu? Genişletmek için tıkla... Nasıl yani bilgisayarmı açılmıyoe biraz daha ayrıntı verin.
TheTruthTeller Femtopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 204 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2022 #4 Başlat kısmına windows bellek tanılama yaz ve çalıştır ya da Memtest86 kullan.
ferhat_agac09 Hectopat Katılım 16 Ekim 2021 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2022 #5 UluErdem25 dedi: RAM dahil birçok nedeni olabilir. Genişletmek için tıkla... 2x8 ram var eğer biri arzaliysa da çalışmaz mi? XPLSG dedi: Nasıl yani bilgisayarm Genişletmek için tıkla... Bilgisayar açılmıyor ve klavye tuşları klavyede ışık olmasına rağmen çalışmıyor çünkü caps lock üzerinde ışık var ve o ışıklar yanmıyor ama klavye arkaisigi çalışıyor.
UluErdem25 dedi: RAM dahil birçok nedeni olabilir. Genişletmek için tıkla... 2x8 ram var eğer biri arzaliysa da çalışmaz mi? XPLSG dedi: Nasıl yani bilgisayarm Genişletmek için tıkla... Bilgisayar açılmıyor ve klavye tuşları klavyede ışık olmasına rağmen çalışmıyor çünkü caps lock üzerinde ışık var ve o ışıklar yanmıyor ama klavye arkaisigi çalışıyor.
UluErdem25 Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 3.325 Çözümler 38 Yer Ofis 25 Ocak 2022 #6 ferhat_agac09 dedi: 2x8 ram var eğer biri arzaliysa da çalışmaz mi? Genişletmek için tıkla... Birisi arızalıysa da çalışmaz, tek tek deneyebilirsin.
ferhat_agac09 dedi: 2x8 ram var eğer biri arzaliysa da çalışmaz mi? Genişletmek için tıkla... Birisi arızalıysa da çalışmaz, tek tek deneyebilirsin.
ferhat_agac09 Hectopat Katılım 16 Ekim 2021 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2022 #7 UluErdem25 dedi: Birisi arızalıysa da çalışmaz, tek tek deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam peki yazdığım sorunlar sizde cpu mu yoksa ram mi çünkü bilgisayarciya vermek istemiyorum bilgisayarımı
UluErdem25 dedi: Birisi arızalıysa da çalışmaz, tek tek deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam peki yazdığım sorunlar sizde cpu mu yoksa ram mi çünkü bilgisayarciya vermek istemiyorum bilgisayarımı
UluErdem25 Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 3.325 Çözümler 38 Yer Ofis 26 Ocak 2022 #8 ferhat_agac09 dedi: Hocam peki yazdığım sorunlar sizde cpu mu yoksa ram mi çünkü bilgisayarciya vermek istemiyorum bilgisayarımı Genişletmek için tıkla... Hocam işlemci veya RAM bozuksa aşağı yukarı aynı sorun olur. Hiç değilse RAM'leri kendin deneyebilirsin.
ferhat_agac09 dedi: Hocam peki yazdığım sorunlar sizde cpu mu yoksa ram mi çünkü bilgisayarciya vermek istemiyorum bilgisayarımı Genişletmek için tıkla... Hocam işlemci veya RAM bozuksa aşağı yukarı aynı sorun olur. Hiç değilse RAM'leri kendin deneyebilirsin.
ferhat_agac09 Hectopat Katılım 16 Ekim 2021 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2022 #9 UluErdem25 dedi: Hocam işlemci veya RAM bozuksa aşağı yukarı aynı sorun olur. Hiç değilse RAM'leri kendin deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Sorun islemciden tüm kombinasyonları denedim ram slotu ihtimaline karşı da yine de çalışmadı servis yolu göründü.
UluErdem25 dedi: Hocam işlemci veya RAM bozuksa aşağı yukarı aynı sorun olur. Hiç değilse RAM'leri kendin deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Sorun islemciden tüm kombinasyonları denedim ram slotu ihtimaline karşı da yine de çalışmadı servis yolu göründü.