RAM arttırırsam FPS artar mı?

Foşix Mergen

Hectopat
Arkadaşlar 2 GB RAM'im Intel HD Graphics dahili ekran kartı ben eski oyunları oynayacağım Assassin's Creed 3 Black Flag, EU 4, HOI 4, CoD Modern Warfare, ETS 2 falan ama RAM'im az olduğu için sıkıntı çekiyorum RAM'im in birazını HD Graphics alıyor bana pek bir şey kalmıyor ben 8 GB RAM taksam FPS'de artış olur mu ne kadar olur işlemcim bu oyunlarda yeter testlere ve karşılaştırmalara baktım Celeron N2840.
Bir de bu RAM'e denk ucuz RAM var mı?
yoksa elimde 512 mb amd radeon hd 5450 var pc e exspress alıp laptopa mı takim hangisi daha performanslı psu almam gerekmi çünkü ekran kartının pin girişi yok
laptopuma takılıyor harici ekran kartı yani wifi yi çıkartıp pc e ekspress yuvası var

Son düzenleme:
Aynı özelliklerde bir laptoptan yazıyorum =) Acer es1 311 kullanıyorum aynı işlemci ve ekran kartımız var. Yaklaşık 1 hafta önce 2 gb ram belleğimin yerine 4 gb taktım. Oyunlarda maalesef gözle görülür bir fark yok çünkü genelde oyun performansı için ekran kartı ön plandadır( ki bizdeki çok zayıf oyun oynamak için) ama tarayıcıda vs. çok daha hızlı oluyor bilgisayar.

windows 7 kullan bence çünkü ben ilk 8.1 kullanıyodum sonra win 10 sonrada 7 ye geçtim fps de ve performans baya arttı
Her oyunda olmasada olabilir.
Tabii 400 TL çok ben vermezdim.
olabilir
Bu sisteme pek fayda edeceğini sanmıyorum bana göre boşuna para harcarsın.
teşekkürler
Her oyunda olmasada olabilir.
Tabii 400 TL çok ben vermezdim.
teşekkürler cevabın için

windows 7 kullan bence çünkü ben ilk 8.1 kullanıyodum sonra win 10 sonrada 7 ye geçtim fps de ve performans baya arttı

olabilir

teşekkürler

teşekkürler cevabın için
Şimdilik memnunum bu bilgisayardan, zaten internetee dolaşmak için vs. kullanıyorum genelde, bazen de ets 2 oynuyorum, pek sıkıntı olmuyor.
Hocam bizim işlemciler maksimum 1333mhz ram frekansı destekliyor yükseltme yapaacaksanız dikkat edin, linkteki ram 1600mhz

Bu sisteme pek fayda edeceğini sanmıyorum bana göre boşuna para harcarsın.
ets 2 de en düşük ayarlarda kasıyo ac 2 dede en düşük ayarlarda kasıyo ben yazdan sonra pc topluyacam 7000 tl bütcem olacak ben ozamana kadar sıkılırım bide sınav var yazın boş durmak istemem sizce sistemin üzerine mi ekliyim parayı yoksa sıkılmamak için rami mi alim
hocam benimki 1600mhz destekliyor hatta link atıyım ve zaten pc topluyacaktım kararsızdım tatillerde 4gb ile belki bazı oyunları oynarım diye karar verdim şimdi upgrade etmiycem yazdan sonra ederim
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…