Sisteminizin asıl kasma sebebi grafik arabirimi. Aynı zamanda 2 GB ram yetersiz. Rami 4 yapıp bütçenize uygun ikinci el ekran kartı alırsanız sorunsuz oynayabilirsiniz.
Doğru demiş dikkatli bakmamışım. Hocam sadece alacağınız 4 GB RAM'ı kullanabilirsiniz. Eper 2 GB'lık RAM'i da birlikte kullanmak isterseniz çalışmama ihtimali var.
Doğru demiş dikkatli bakmamışım. Hocam sadece alacağınız 4 GB RAM'ı kullanabilirsiniz. Eper 2 GB'lık RAM'i da birlikte kullanmak isterseniz çalışmama ihtimali var.
Arkadaşlar sistemim aşağıda. Roblox, Minecraft, Zula gibi düşük sistem gereksinimli oyunlar oynuyorum ama gene de çok kasıyor oyunlar. RAM arttırsam oyun performansım artar mı?
Kesinlikle arttırır bundan 2 ay önce 4 GB RAM kullanıyordum PUBG mobilde 20-30 arrası alıyordum. FPS kesinlikle 30u geçmiyordu deli eden bir durumdu ama RAM'imi 6 GB yapınca ciddi bir FPS artışı olduğun fark ettim ortalama 35'lerde oynuyorum ciddi bir artış yaşandığı söylenemez ama 30FPS ile 35-40 arasında ciddi fark var ve uzun süre 20-30 arasında oynayınca bu fark çok iyi hissediliyor.