Muhammed İkbal Hectopat Katılım 6 Aralık 2016 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2017 #1 Bilgisayarımda Kingston Hyprx Fury Red 8 GB DDR 3 RAMbellek vardı Kingston Hyprx Fury blue 8 GB DDR 3 RAM bellek daha eklemeyi düşünüyorum ikisi de 1600 MHZ hızında ve CL değerleri aynı uyumluluk sorunu yaşar mıyım ? Anakartım Asus H81M PLUS.
Bilgisayarımda Kingston Hyprx Fury Red 8 GB DDR 3 RAMbellek vardı Kingston Hyprx Fury blue 8 GB DDR 3 RAM bellek daha eklemeyi düşünüyorum ikisi de 1600 MHZ hızında ve CL değerleri aynı uyumluluk sorunu yaşar mıyım ? Anakartım Asus H81M PLUS.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 2 Ocak 2017 #2 Kimse size %100 uyumlu çalışır diyemez. Aynı marka model bellekler bile üzerindeki çip farklı ise uyum sorunu çıkarabiliyor, başımıza geldi. Takın, büyük ihtimalle uyumlu çalışır ama yine de kullanmaya başlamadan önce bir MemTest yapın derim: Memtest86+ USB'den Çalışan RAM Bellek Test Programı
Kimse size %100 uyumlu çalışır diyemez. Aynı marka model bellekler bile üzerindeki çip farklı ise uyum sorunu çıkarabiliyor, başımıza geldi. Takın, büyük ihtimalle uyumlu çalışır ama yine de kullanmaya başlamadan önce bir MemTest yapın derim: Memtest86+ USB'den Çalışan RAM Bellek Test Programı