RAM bilgisi nasıl öğrenilir?

MorganArthur

Femtopat
Merhaba hocam ben de RAM takviyesi yapmak istiyorum ama RAM markası herhangi bir şekilde gözükmüyor. Nereden öğrenebilirim? Ayrıca kurulumu garantiyi bozmadan nasıl yapabilirim? (servis yapmıyor diye biliyorum)

Cihaz modeli nedir?

CPU Z programi indir ve buraya Memory kisimini ve SPD kismini at ayrica RAM'i kendin takacaksan kasaya tornavida vurmus oluyorsun bozulur garanti.
2 aylık laptopuma dün takviye yaptim.

CPU Z programi indir ve buraya Memory kisimini ve SPD kismini at ayrica RAM'i kendin takacaksan kasaya tornavida vurmus oluyorsun bozulur garanti.
2 aylık laptopuma dün takviye yaptim.

Hocam CPU Z ve CMD'den baktım fakat markası gözükmüyor aynı özelliklere sahip başka bir RAM taksam herhangi bir sıkıntı çıkar mı?

Hocam CPU Z ve CMD'den baktım fakat markası gözükmüyor aynı özelliklere sahip başka bir RAM taksam herhangi bir sıkıntı çıkar mı?

Aynı özelliklere sahip CL değeri MHz değeri aynı olursa çok çok yüksek ihtimal çift kanal çalışıp performans artışı olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…