PabIo Escobar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2017 Mesajlar 1.528 Çözümler 4 18 Mayıs 2021 #11 Birinci modüldeki şalter atmış gibi görünüyor. Tabi yanlış görmediysem. RAM'ın ucunu silgi ile sil ve o kısmı bir elektronikçiye götür. Dosya Ekleri 1621321205864.png 663,9 KB · Görüntüleme: 35
Birinci modüldeki şalter atmış gibi görünüyor. Tabi yanlış görmediysem. RAM'ın ucunu silgi ile sil ve o kısmı bir elektronikçiye götür.
AHMET_CAN Picopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2021 #12 SLR Nirvana dedi: 1600 MHz desteklemiyor. 1333(OC) olarak destekliyor. Genişletmek için tıkla... Yani ondanmi calismiyor
SLR Nirvana dedi: 1600 MHz desteklemiyor. 1333(OC) olarak destekliyor. Genişletmek için tıkla... Yani ondanmi calismiyor
S SLR Nirvana Kilopat Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 583 Çözümler 1 18 Mayıs 2021 #13 AHMET_CAN dedi: Yani ondanmi calismiyor Genişletmek için tıkla... Yüksek ihtimal ile evet. Yukarıdaki arkadaşların dediğinden de olabilir. Denemek lazım.
AHMET_CAN dedi: Yani ondanmi calismiyor Genişletmek için tıkla... Yüksek ihtimal ile evet. Yukarıdaki arkadaşların dediğinden de olabilir. Denemek lazım.
AHMET_CAN Picopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2021 #14 PabIo Escobar dedi: Birinci modüldeki şalter atmış gibi görünüyor. Tabi yanlış görmediysem. RAM'ın ucunu silgi ile sil ve o kısmı bir elektronikçiye götür. Genişletmek için tıkla... Peki bu yapilcak biseymi ve nerede yapilir Baska pcde denedim az once windiws baslatiliyorda kendini resetledi
PabIo Escobar dedi: Birinci modüldeki şalter atmış gibi görünüyor. Tabi yanlış görmediysem. RAM'ın ucunu silgi ile sil ve o kısmı bir elektronikçiye götür. Genişletmek için tıkla... Peki bu yapilcak biseymi ve nerede yapilir Baska pcde denedim az once windiws baslatiliyorda kendini resetledi
PabIo Escobar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2017 Mesajlar 1.528 Çözümler 4 18 Mayıs 2021 #15 AHMET_CAN dedi: Peki bu yapilcak biseymi ve nerede yapilir Baska pcde denedim az once windiws baslatiliyorda kendini resetledi Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcı sana gerekli bilgiyi verir.
AHMET_CAN dedi: Peki bu yapilcak biseymi ve nerede yapilir Baska pcde denedim az once windiws baslatiliyorda kendini resetledi Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcı sana gerekli bilgiyi verir.