E efeonline Femtopat Katılım 30 Ağustos 2020 Mesajlar 24 7 Ekim 2020 #1 Bilgisayarım normal bir şekilde çalışıyordu fakat sonradan RAM'i çıkarıp taktım ve sonradan bu hatayı verdi. Ne yapmalıyım?
Bilgisayarım normal bir şekilde çalışıyordu fakat sonradan RAM'i çıkarıp taktım ve sonradan bu hatayı verdi. Ne yapmalıyım?
dafry Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 2.540 Makaleler 3 Çözümler 7 7 Ekim 2020 #11 efeonline dedi: Arkadaşlar olmuş mu? Genişletmek için tıkla... Oturmamış gibi görünüyor. Monitöre görüntü geliyorsa sıkıntı yok. Eğer hala gelmiyorsa bastır korkma, ses gelmesi lazım slottan tık diye. Artı 0 Eksi
efeonline dedi: Arkadaşlar olmuş mu? Genişletmek için tıkla... Oturmamış gibi görünüyor. Monitöre görüntü geliyorsa sıkıntı yok. Eğer hala gelmiyorsa bastır korkma, ses gelmesi lazım slottan tık diye.
KS KS E efeonline Femtopat Katılım 30 Ağustos 2020 Mesajlar 24 7 Ekim 2020 #12 Abiler hepinize cok tesekkur ederim çok kral adamlarsınız yardım ettiniz Allah hepinizden razı olsun. Artı 0 Eksi
Abiler hepinize cok tesekkur ederim çok kral adamlarsınız yardım ettiniz Allah hepinizden razı olsun.
dafry Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 2.540 Makaleler 3 Çözümler 7 7 Ekim 2020 #13 efeonline dedi: Abiler hepinize cok tesekkur ederim çok kral adamlarsınız yardım ettiniz Allah hepinizden razı olsun. Genişletmek için tıkla... Rica ederiz. Yanıtlarımızı beğenerek teşekkür edebilirsin. Artı 0 Eksi
efeonline dedi: Abiler hepinize cok tesekkur ederim çok kral adamlarsınız yardım ettiniz Allah hepinizden razı olsun. Genişletmek için tıkla... Rica ederiz. Yanıtlarımızı beğenerek teşekkür edebilirsin.
baran361 Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 762 Çözümler 1 Yer california Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2020 #14 efeonline dedi: Abiler hepinize cok tesekkur ederim çok kral adamlarsınız yardım ettiniz Allah hepinizden razı olsun. Genişletmek için tıkla... Rica ederiz brom bir sorunun olursa yazmaya devam et. Artı 0 Eksi
efeonline dedi: Abiler hepinize cok tesekkur ederim çok kral adamlarsınız yardım ettiniz Allah hepinizden razı olsun. Genişletmek için tıkla... Rica ederiz brom bir sorunun olursa yazmaya devam et.
KS KS E efeonline Femtopat Katılım 30 Ağustos 2020 Mesajlar 24 7 Ekim 2020 #15 Tamamdır sağ olun. Artı 0 Eksi