Çözüldü RAM çipi nasıl öğrenilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar yeni RAM alacağım Corsair 32 GB 4x8 alta bıraktım alacağım ürün kodu bu b-die olduğunu nasıl anlarım?
CMT32GX4M4K3600C16

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba arkadaşlar, yeni RAM alacağım Corsair 32 GB 4x8 alta bıraktım alacağım ürün kodu bu b-die olduğunu nasıl anlarım?
CMT32GX4M4K3600C16

Alacağınız RAM'de b-die yok hocam. Buradan uygun modelleri inceleyebilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar, yeni RAM alacağım Corsair 32 GB 4x8 alta bıraktım alacağım ürün kodu bu b-die olduğunu nasıl anlarım?
CMT32GX4M4K3600C16

Alacağınız RAM'de b-die yok hocam. Buradan uygun modelleri inceleyebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
@494722 hocam bir sorum daha olacak Corsair bu RAM'lerin 4800 MHz kadar hız asırtıldığını söylüyor gerçekliği var mı gözüm oralarda yok ama en azında 4000MHz olması güzel olur yani.

@494722 hocam bir sorum daha olacak Corsair bu RAM'lerin 4800 MHz kadar hız asırtıldığını söylüyor gerçekliği var mı gözüm oralarda yok ama en azında 4000MHz olması güzel olur yani.
Yani hocam biliyorsunuz b-die overclock için tercih ediliyor ama her ürün aynı fabrikadan çıksada kalitesi bir olmuyor. Yukarıda da belirttim bu duruma "silicon lottery" deniyor. Umarım şansınıza kalitelisi denk gelir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…