RAM çipi nasıl öğrenilir?

KeljiX

Decapat
Daha fazla  
CMN32GX4M2Z3600C16 RAM'in çip bilgisini nasıl öğrenebilirim?
İyi bir çipe sahip değilse hiç kutusunu açmadan iade edeceğim.
Bilgilendirirseniz sevinirim.

Konuda uygulama linki de var.

Kutusunu açmadım hocam o yüzden soruyorum. Ona göre açacağım. Sistemde takılı değil.

Buyrun.

Ama kesin sonuç vermez.

3.31 benim ki. Sizce bu RAM'i 3600'den 4000mhz'e o.c. yapabilir miyim? Mümkün müdür?
B660 anakartım var.

Ya da iade edip aşağıdaki RAM'i mi alsam?

Micron D-Die hariç ikisi de iyidir.
Bunun yerine XMP profili 1.5V olan bir RAM bakabilirsiniz. 1.5V kitten dandik çip çıkması imkansız.

Micron D-Die hariç ikisi de iyidir.

Bunun yerine XMP profili 1.5V olan bir RAM bakabilirsiniz. 1.5V kitten dandik çip çıkması imkansız.

CL19 çok yüksek olmuş olmuyor mu? Önerdiğin RAM'in çipi CL değerini 16'ya düşürmeye yeter mi? Yani 4266mhz CL16 şeklinde O.C. yapmak imkanım mümkün olur mu?

Ayrıyeten elimdeki RAM ile önerdiğin RAM arasında 400 TL fark var. 400 TL'ye değecek bir fark olur mu? Ona göre iadeyi geçip buradan sipariş geçeceğim. 2 adet kalmış bilgilendirebilirsen çok sevinirim.

@BerkayZ87 hocam forumda RAM konusunda çok fazla yorumunu gördüm. Müsaitsen senin de yorumunu merak ediyorum.

4266 CL16 kolay değil ama yapabilecektir muhtemelen. 1.5V'ı günlük olarak kaldırabilecek 4 bilemedin 5 çip var. Hiçbiri de kötü değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…