Çözüldü RAM CL değeri düşürüldükten sonra sistem açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
9
Yer
Antalya
Bugün bilgisayarıma BIOS'tan CL değerini düşürmek istedim, düşürdüm. Ayarı kaydettim, bilgisayar kendini yeniden başlattı. Sonra bilgisayar ekran gelmedi. Ben de bilgisayarı yeniden başlattım, açılmadı, tepki vermiyor. RAM'leri çıkartıp denedim, CMOS pilini çıkartıp denedim, ekran kartını çıkartıp denedim, açılmıyor, tepki vermiyor. Power tuşuna basıyorum, açılmıyor, uzay tipinde denedim, yine açılmadı ama sonra açıldı. Sonra ben de kasaya monte etme işlemine başladım, monte ettim, açmak istedim, yine açılmadı. Neden oluyor?

Power 24pin ve 4pin CPU bağlantılarını da kontrol ettiniz o zaman? Bunların hepsini yaptıysanız bir bilgisayarcıya götürmek kalıyor sanırım.
Evet hepsi takılı, PSU'da sorun yok çünkü PSU'da iki tane pini birbirine kısa devre yaptırdım PSU çalıştı.
@Kayseri Mantısı Hocam sizin bu işler ile alakanız olduğunu biliyorum, bir baksanız?

Son düzenleme:
Bence yapılabilecek her şeyi yapmışsınız bir bilgisayarcıya götürün.

RAM'leri silgiyle silmeyi deneyebilirsiniz. Belki kasada kısa devre yaptıracak bısı vardır onu da kontrol edin.

Silgi ile sildim, kısa devre yaptıracak bir şey yok, kasayı iyice araştırdım.
Sorunu çözdüm, sorun kalmadı.

Son düzenleme:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…