Slopie Femtopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2021 #1 Bilgisayarımda 4 GB RAM bulunmakta. Ben bunu 8 veya 12 GB yükselteceğim. MHz ile aynı buldum ama CL değeri de varmış bilgisayarımdaki CL değerini bulamadım yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Mayıs 2021
Bilgisayarımda 4 GB RAM bulunmakta. Ben bunu 8 veya 12 GB yükselteceğim. MHz ile aynı buldum ama CL değeri de varmış bilgisayarımdaki CL değerini bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.
B Braymm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2016 Mesajlar 1.361 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2021 #2 17-17-17-39 ram timingleridir, en üstteki değer de CL değeridir tabi CL tek başına bir şey ifade etmez diğer timinglerle bir bütündür.
17-17-17-39 ram timingleridir, en üstteki değer de CL değeridir tabi CL tek başına bir şey ifade etmez diğer timinglerle bir bütündür.
Slopie Femtopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2021 #3 Braymm dedi: 17-17-17-39 RAM timingleridir, en üstteki değer de CL değeridir tabii CL tek başına bir şey ifade etmez diğer timinglerle bir bütündür. Genişletmek için tıkla... Peki bana 4 veya 8 GB'lik sistemime uygun RAM önerir misin? Bu uygun mudur BURAYA TIKLA
Braymm dedi: 17-17-17-39 RAM timingleridir, en üstteki değer de CL değeridir tabii CL tek başına bir şey ifade etmez diğer timinglerle bir bütündür. Genişletmek için tıkla... Peki bana 4 veya 8 GB'lik sistemime uygun RAM önerir misin? Bu uygun mudur BURAYA TIKLA
B Braymm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2016 Mesajlar 1.361 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2021 #4 Slopie dedi: Peki bana 4 veya 8 GB'lik sistemime uygun RAM önerir misin? Bu uygun mudur BURAYA TIKLA Genişletmek için tıkla... Mevcut ramlerin 2400mhz, yine 2400mhz herhangi bir ram alabilirsin ama tavsiyem elindeki rami satıp dual kit olarak alman çok daha sağlıklı olur.
Slopie dedi: Peki bana 4 veya 8 GB'lik sistemime uygun RAM önerir misin? Bu uygun mudur BURAYA TIKLA Genişletmek için tıkla... Mevcut ramlerin 2400mhz, yine 2400mhz herhangi bir ram alabilirsin ama tavsiyem elindeki rami satıp dual kit olarak alman çok daha sağlıklı olur.