RAM CL değerleri farklı olsa ne olur?

Arkadaşlar başlıkta da yazdığı gibi RAM almak istiyorum, CL değerleri farklı olsa ne olur? Bendeki RAM'ler 1 tane 2 GB 1 tane 4 GB RAM ikisinin de CL değeri 7 ancak internetten bu CL'ye sahip RAM bulamıyorum. CPU-Z'den baktım bu arada çok anlamam ikisi de CL7 değil mi?

SPD sekmelerini de atar mısınız?
Mavi ekran kaçınılmaz.
İlle de olacak diye bir kural yok. Bazen uyumlu da olabilir. Uyumsuzluk olursa dediğiniz gibi mavi ekran verebilir.

SPD sekmelerini de atar mısınız?

İlle de olacak diye bir kural yok. Bazen uyumlu da olabilir. Uyumsuzluk olursa dediğiniz gibi mavi ekran verebilir.

Hocam hiçbir şekilde bulamıyorum ki ya peki başka CL olur mu anakarta ben hiç anlamam da.

Yani 2 tane CL9 4 GB RAM taksam mavi ekran alır mıyım?

SPD sekmelerini de atarsanız daha iyi olur.

Sizin RAM'ler 1333 MHz CL 9 fakat çalışma hızı ise 1066 MHz CL 7. Yanına 4 GB DDR3 1333 MHz CL 9 alabilirsiniz. CL 7 aramıza gerek yok. Kingston alabilirsiniz.

Hocam şimdi iki RAM'de mi CL7 2 GB RAM'i çıkartıp yerine dediğiniz gibi CL9 1333MHz mi almalıyım?
Hayır hocam. Dediğim gibi değerleri CL 9. Çalışma değerleri ise CL 7. Siz ise 1333 MHz CL 9 alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…