ForeverSport Hectopat Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 459 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2020 #11 CL 16 olup, 3000 mhz olan ramlerde var. Satın alabilirsin. BIOS'ta XMP ayarıyla 3000 mhz çalıştırabilirsin. Ayrıca lütfen izleyin. @Recep Baltaş ın videosu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
CL 16 olup, 3000 mhz olan ramlerde var. Satın alabilirsin. BIOS'ta XMP ayarıyla 3000 mhz çalıştırabilirsin. Ayrıca lütfen izleyin. @Recep Baltaş ın videosu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KorayTR Hectopat Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 317 Çözümler 2 20 Nisan 2020 #12 ForeverSport dedi: CL 16 olup, 3000 mhz olan ramlerde var. Satın alabilirsin. BIOS'ta XMP ayarıyla 3000 mhz çalıştırabilirsin. Genişletmek için tıkla... Benim ramim Crucial yanına gidipte Corsair takabiliyor muyum? ForeverSport dedi: CL 16 olup, 3000 mhz olan ramlerde var. Satın alabilirsin. BIOS'ta XMP ayarıyla 3000 mhz çalıştırabilirsin. Ayrıca lütfen izleyin. @Recep Baltaş ın videosu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
ForeverSport dedi: CL 16 olup, 3000 mhz olan ramlerde var. Satın alabilirsin. BIOS'ta XMP ayarıyla 3000 mhz çalıştırabilirsin. Genişletmek için tıkla... Benim ramim Crucial yanına gidipte Corsair takabiliyor muyum? ForeverSport dedi: CL 16 olup, 3000 mhz olan ramlerde var. Satın alabilirsin. BIOS'ta XMP ayarıyla 3000 mhz çalıştırabilirsin. Ayrıca lütfen izleyin. @Recep Baltaş ın videosu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
ForeverSport Hectopat Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 459 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2020 #13 KorayTR dedi: Benim ramim Crucial yanına gidipte Corsair takabiliyor muyum? Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Öneririm. Crucial 8GB Ballistix Tactical Tracer RGB DDR4 3000MHz CL16 1.35V PC_Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Crucial 8GB Ballistix Tactical Tracer RGB DDR4 3000MHz CL16 1.35V PC_Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
KorayTR dedi: Benim ramim Crucial yanına gidipte Corsair takabiliyor muyum? Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Öneririm. Crucial 8GB Ballistix Tactical Tracer RGB DDR4 3000MHz CL16 1.35V PC_Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Crucial 8GB Ballistix Tactical Tracer RGB DDR4 3000MHz CL16 1.35V PC_Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com