RAM, CPU ve GPU kullanımları normal mi?

EmiraTs

Hectopat
Daha fazla  
Apex oynarken karşılaşmadığım sorunla karşılaştım oyun drop yemeye başladı bende acaba problem bileşenlerde mi bilemedim görev yöneticisinde görünen kullanım değerleri vs. normal mi bir sıkıntı var mı yardımcı olur musunuz?

Dosya Ekleri

• A2dsız.png
    A2dsız.png
    40 KB · Görüntüleme: 55
  • A3dsız.png
    A3dsız.png
    28,2 KB · Görüntüleme: 57
Görev yönetcisin de bazen yanlışlık olabiliyor Afterburner programıyla oyun oynarken hangi bileşenin ne kadar kullandığını ve sıcaklık değerlerini doğru şekilde görebilirsin.

Apex oynarken karşılaşmadığım sorunla karşılaştım oyun drop yemeye başladı bende acaba problem bileşenlerde mi bilemedim görev yöneticisinde görünen kullanım değerleri vs. normal mi bir sıkıntı var mı yardımcı olur musunuz?

Eğer boştaki değerler ise sıkıntı var

Opera açık Discord açık Windows Defender'da tarama yapıyor.

Defender taramasını bitirdikten sonra Malwarebytes indir deneme sürümünde tarama yap temp, prefetch, %temp%, recent i temizle yeniden başlat boştaki değleri bir daha atsana.

Bu değerler boştaki değerler mi?
görev yöneticisinde görünen uygulamalar açık

Görev yönetcisin de bazen yanlışlık olabiliyor Afterburner programıyla oyun oynarken hangi bileşenin ne kadar kullandığını ve sıcaklık değerlerini doğru şekilde görebilirsin.
deneyim teşekkürler

Opera açık Discord açık Windows Defender'da tarama yapıyor.
Eğer HDD yüklü ise ve o sırada Windows Defender tarama yaparsa drop yersin.
SSD kullan ya da oyunu taşı.
Samsung 980PRO 500 gb m2 ssd başka depolama yok var virüs var mı acaba diye hızlı tarama başlatmıştım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı