Apex oynarken karşılaşmadığım sorunla karşılaştım oyun drop yemeye başladı bende acaba problem bileşenlerde mi bilemedim görev yöneticisinde görünen kullanım değerleri vs. normal mi bir sıkıntı var mı yardımcı olur musunuz?
Apex oynarken karşılaşmadığım sorunla karşılaştım oyun drop yemeye başladı bende acaba problem bileşenlerde mi bilemedim görev yöneticisinde görünen kullanım değerleri vs. normal mi bir sıkıntı var mı yardımcı olur musunuz?
Görev yönetcisin de bazen yanlışlık olabiliyor Afterburner programıyla oyun oynarken hangi bileşenin ne kadar kullandığını ve sıcaklık değerlerini doğru şekilde görebilirsin.
Opera açık Discord açık Windows Defender'da tarama yapıyor.
Eğer HDD yüklü ise ve o sırada Windows Defender tarama yaparsa drop yersin.
SSD kullan ya da oyunu taşı.
Defender taramasını bitirdikten sonra Malwarebytes indir deneme sürümünde tarama yap temp, prefetch, %temp%, recent i temizle yeniden başlat boştaki değleri bir daha atsana.
Görev yönetcisin de bazen yanlışlık olabiliyor Afterburner programıyla oyun oynarken hangi bileşenin ne kadar kullandığını ve sıcaklık değerlerini doğru şekilde görebilirsin.
Opera açık Discord açık Windows Defender'da tarama yapıyor.
Eğer HDD yüklü ise ve o sırada Windows Defender tarama yaparsa drop yersin.
SSD kullan ya da oyunu taşı.