Dostlar selam. Yeni aldığım RAM'in CL değerinin doğru değerlerde çalışıp çalışmadığını bilmiyorum. Rica etsem aşağıdaki değerler ile RAM'in özellikleri örtüşüyor mu diye bakar mısınız? Teşekkürler.
CAS Hızı: 16 ns
Kullanım Tipi: DDR4
Voltaj:1.35V
Bellek Hızı: 3200MHz
Dostlar selam. Yeni aldığım RAM'in CL değerinin doğru değerlerde çalışıp çalışmadığını bilmiyorum. Rica etsem aşağıdaki değerler ile RAM'in özellikleri örtüşüyor mu diye bakar mısınız? Teşekkürler.
Kardeşim ZenTimings ile görsel atar mısın dedim cevap bile vermedin. Anakart markanı tahmin mi edeceğiz? Ekran görseli alıp atarsan ZenTimings ile yardımcı olacağız.
Kardeşim ZenTimings ile görsel atar mısın dedim cevap bile vermedin. Anakart markanı tahmin mi edeceğiz? Ekran görseli alıp atarsan ZenTimings ile yardımcı olacağız.
CL18 ve 2666MHz hızındasın XMP profili vardır var BIOS'ta profile 1 yazar seçebilir sonra tekrar dener misin?
Sakinlikten değil kardeşim cevap dahi vermedin, bak mesela ben sana ekrana atacağım üstte anakartım falan yazıyor, sen sanırım kesip attın ekranı bize ve işimize yarayacak yeri kesmişsin.