CannKaraca Decapat Katılım 1 Eylül 2023 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 03:00 #21 Marix dedi: Bu kablo oturmamış işte, oraya sıfıra sıfır olması gerekiyor, kasanın kenarına takılıyor soket bu şekilde görüntü vermez zaten, kartın üstteki vidalarını gevşetin kabloyu oturtun sonra tekrar vidaları sıkın. Genişletmek için tıkla... Maalesef orijinal boşluğu Dosya Ekleri IMG_8135.jpeg 133,1 KB · Görüntüleme: 24
Marix dedi: Bu kablo oturmamış işte, oraya sıfıra sıfır olması gerekiyor, kasanın kenarına takılıyor soket bu şekilde görüntü vermez zaten, kartın üstteki vidalarını gevşetin kabloyu oturtun sonra tekrar vidaları sıkın. Genişletmek için tıkla... Maalesef orijinal boşluğu
Marix Yottapat! Katkıda Bulunan Mahalle Bilgisayarcısı Tekniker Bin Çözüm, Bir Efsane 1000'e Doğru Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 20.332 Çözümler 1.042 Pazar 03:02 #22 Kablonun bu ucunu monitöre o ucu buraya takar mısın?
CannKaraca Decapat Katılım 1 Eylül 2023 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 03:06 #23 Marix dedi: Kablonun bu ucunu monitöre o ucu buraya takar mısın? Genişletmek için tıkla... Yine olmadı maalesef
Marix dedi: Kablonun bu ucunu monitöre o ucu buraya takar mısın? Genişletmek için tıkla... Yine olmadı maalesef
Marix Yottapat! Katkıda Bulunan Mahalle Bilgisayarcısı Tekniker Bin Çözüm, Bir Efsane 1000'e Doğru Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 20.332 Çözümler 1.042 Pazar 03:08 #24 Monitörde bir problem yok değil mi?
CannKaraca Decapat Katılım 1 Eylül 2023 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 03:11 #25 Marix dedi: Monitörde bir problem yok değil mi? Genişletmek için tıkla... Bu sorun öğlen Asus monitörde başladı, monitör değişikliği zaten yapacaktım şuan yeni bir monitör takılı
Marix dedi: Monitörde bir problem yok değil mi? Genişletmek için tıkla... Bu sorun öğlen Asus monitörde başladı, monitör değişikliği zaten yapacaktım şuan yeni bir monitör takılı
Marix Yottapat! Katkıda Bulunan Mahalle Bilgisayarcısı Tekniker Bin Çözüm, Bir Efsane 1000'e Doğru Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 20.332 Çözümler 1.042 Pazar 03:15 #26 RAM değişikliği esnasında İşlemci soğutucusunu sök tak yaptınız mı?
CannKaraca Decapat Katılım 1 Eylül 2023 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 03:16 #27 Marix dedi: RAM değişikliği esnasında İşlemci soğutucusunu sök tak yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Hayır
Marix dedi: RAM değişikliği esnasında İşlemci soğutucusunu sök tak yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Hayır
Marix Yottapat! Katkıda Bulunan Mahalle Bilgisayarcısı Tekniker Bin Çözüm, Bir Efsane 1000'e Doğru Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 20.332 Çözümler 1.042 Pazar 03:17 #28 Ekran kartının fanları sistem ilk açıldığında dönüyor mu? Sonra durabilir, o normal.
CannKaraca Decapat Katılım 1 Eylül 2023 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 03:18 #29 Marix dedi: Ekran kartının fanları sistem ilk açıldığında dönüyor mu? Sonra durabilir, o normal. Genişletmek için tıkla... Sistem ilk acildiginda tum fanlar cok hızlı dönüyor sonrasında stabil fan sesi ama evet ekran kartı fanları dönüyor
Marix dedi: Ekran kartının fanları sistem ilk açıldığında dönüyor mu? Sonra durabilir, o normal. Genişletmek için tıkla... Sistem ilk acildiginda tum fanlar cok hızlı dönüyor sonrasında stabil fan sesi ama evet ekran kartı fanları dönüyor
Marix Yottapat! Katkıda Bulunan Mahalle Bilgisayarcısı Tekniker Bin Çözüm, Bir Efsane 1000'e Doğru Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 20.332 Çözümler 1.042 Pazar 03:22 #30 Monitör ve kablo denemişsiniz, geriye ekran kartı kalıyor. PSU modülerse PSU trafının soketlerine bir bakın, ekran kartı tarafının soketlerininde içleri kontrol edin, bir aksilik var mı? Bunlar normalse farklı bir kart denemek lazım, onun sonucuna göre devam etmek gerekiyor. Ben ekran kartında bir sorun olacağını zannetmiyorum ama ihtimal işte.
Monitör ve kablo denemişsiniz, geriye ekran kartı kalıyor. PSU modülerse PSU trafının soketlerine bir bakın, ekran kartı tarafının soketlerininde içleri kontrol edin, bir aksilik var mı? Bunlar normalse farklı bir kart denemek lazım, onun sonucuna göre devam etmek gerekiyor. Ben ekran kartında bir sorun olacağını zannetmiyorum ama ihtimal işte.