Merhaba ben bugün bilgisayarıma 2 GB RAM aldım. Daha önceden de bu mavi ekran kodlarını alıyordum. Bu yeni RAM'i taktığımda hata artık her zaman olmaya başladı. Resimlerde gördüğünüz gibi 2 farklı kodlarlar hatayı alıyorum.
yaza kadar yeni sistem dizmek için para biriktiriyordum.Bu eski sistem idare ettirmek için 2 gb ddr2 ram aldım.Eğer isterseniz sistem bilgilerimin hepsini atabilirm.
@Silinen üye , Anladığım kadarı ramlariniz aranızda uyuşmazlık var. Özellikle dual ram destekli işlemciler ( özellikle AMD işlemciler) ram seçiyor. Tavsiyem aynı özelliklere sahip aynı marka ram kullanın...
yaza kadar yeni sistem dizmek için para biriktiriyordum.Bu eski sistem idare ettirmek için 2 gb ddr2 ram aldım.Eğer isterseniz sistem bilgilerimin hepsini atabilirm.
@Silinen üye , Anladığım kadarı ramlariniz aranızda uyuşmazlık var. Özellikle dual ram destekli işlemciler ( özellikle AMD işlemciler) ram seçiyor. Tavsiyem aynı özelliklere sahip aynı marka ram kullanın...
Eski ramı bilgisayardan söktüm.Suan yeni ram takılı ve oyuna girdiğimde direk mavi ekran hatası veriyordu.Bende hemen düşük oyun olarak gta sanandreas yükledim 4-5 saat oynadım.Sıkıntı çıkarmadı.Ama normal google a girdiğimde bile bazen mavi ekran hatası veriyor.Yeni ramin kontrolünü yaptım bir çok programla test ettim sorunsuz gözüktü.
@Silinen üye , aynı şeyi daha önce başıma geldi. Sistemde çalışan ramı söküp başka bir sisteme taktım. Ramlar aynı özelliklere sahip olmasına rağmen ( marka , model, frekans v.s) pc de sorun verdi.
@Silinen üye , aynı şeyi daha önce başıma geldi. Sistemde çalışan ramı söküp başka bir sisteme taktım. Ramlar aynı özelliklere sahip olmasına rağmen ( marka , model, frekans v.s) pc de sorun verdi.