Y Yasiinc Kilopat Katılım 28 Nisan 2018 Mesajlar 73 28 Nisan 2018 #1 Merhaba ben bugün bilgisayarıma 2 GB RAM aldım. Daha önceden de bu mavi ekran kodlarını alıyordum. Bu yeni RAM'i taktığımda hata artık her zaman olmaya başladı. Resimlerde gördüğünüz gibi 2 farklı kodlarlar hatayı alıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Nisan 2018
Merhaba ben bugün bilgisayarıma 2 GB RAM aldım. Daha önceden de bu mavi ekran kodlarını alıyordum. Bu yeni RAM'i taktığımda hata artık her zaman olmaya başladı. Resimlerde gördüğünüz gibi 2 farklı kodlarlar hatayı alıyorum.
KS KS Y Yasiinc Kilopat Katılım 28 Nisan 2018 Mesajlar 73 30 Nisan 2018 #11 Battal dedi: Aynı özelliklere sahip 2x2 gb ram bulabilirsen , sisteminde dene. Ben öyle çözmüştüm... Genişletmek için tıkla... Yıl 2018 de ddr2 ram bulmak zaten çok zor .3-4 ay bilgisayarsız devam edicem artık herkese cevapları için teşekkürler. Artı 0 Eksi
Battal dedi: Aynı özelliklere sahip 2x2 gb ram bulabilirsen , sisteminde dene. Ben öyle çözmüştüm... Genişletmek için tıkla... Yıl 2018 de ddr2 ram bulmak zaten çok zor .3-4 ay bilgisayarsız devam edicem artık herkese cevapları için teşekkürler.