Y yeko Hectopat Katılım 29 Haziran 2019 Mesajlar 45 16 Mart 2020 #1 Dizüstü bilgisayarıma 4 GB RAM'dan 8 GB RAM'a yükseltmek istiyorum. CS:GO için kaç FPS yükseltir?
Egeaydınlık Centipat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 44 16 Mart 2020 #2 Birkaç FPS yükseltecek tir elinizdeki RAM'le aynı CL değerine sahip bir RAM alın.
Alraix Megapat Katılım 25 Nisan 2017 Mesajlar 959 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2020 #3 CS:GO'da önemli olan işlemcidir.
A abidik gubidik Centipat Katılım 26 Ağustos 2019 Mesajlar 623 Çözümler 1 16 Mart 2020 #4 Egeaydınlık dedi: Birkaç FPS yükseltecek tir elinizdeki RAM'le aynı CL değerine sahip bir RAM alın. Genişletmek için tıkla... Yanlış bir bilgilendirme yapmak istemem ama MHz değerinin de aynı olması gerekmez mi?
Egeaydınlık dedi: Birkaç FPS yükseltecek tir elinizdeki RAM'le aynı CL değerine sahip bir RAM alın. Genişletmek için tıkla... Yanlış bir bilgilendirme yapmak istemem ama MHz değerinin de aynı olması gerekmez mi?
-Jwol- Hectopat Katılım 22 Aralık 2019 Mesajlar 1.305 Çözümler 3 16 Mart 2020 #5 abidik gubidik dedi: Yanlış bir bilgilendirme yapmak istemem ama MHz değerinin de aynı olması gerekmez mi? Genişletmek için tıkla... Hangi RAM'in MHz değeri düşük ise BIOS'dan ayarlayıp düşük MHz'li olan RAM'in MHz hızını kullanıyorsunuz.
abidik gubidik dedi: Yanlış bir bilgilendirme yapmak istemem ama MHz değerinin de aynı olması gerekmez mi? Genişletmek için tıkla... Hangi RAM'in MHz değeri düşük ise BIOS'dan ayarlayıp düşük MHz'li olan RAM'in MHz hızını kullanıyorsunuz.
oguzhansr40 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Temmuz 2017 Mesajlar 1.677 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Haçker 16 Mart 2020 #6 Öncelikle RAM alacaksanız. Elinizdeki RAM'in en ince ayrıntısına kadar aynı olması lazım. Eğer yeni alacağınız RAM'ı kullanıp eskisini kaldıracaksanız bir sorun teşkil etmez. Birde CS:GO RAM ister ama genellikle gücü işlemciden alır.
Öncelikle RAM alacaksanız. Elinizdeki RAM'in en ince ayrıntısına kadar aynı olması lazım. Eğer yeni alacağınız RAM'ı kullanıp eskisini kaldıracaksanız bir sorun teşkil etmez. Birde CS:GO RAM ister ama genellikle gücü işlemciden alır.
piwi Kilopat Katılım 31 Ekim 2018 Mesajlar 434 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekatronik Mühendisi 16 Mart 2020 #7 Oyunda takılma vb. sorunlar yaşıyorsanız bunlarda düzelme görürsünüz. FPS'e çok büyük etkisi olacağını sanmıyorum.
Oyunda takılma vb. sorunlar yaşıyorsanız bunlarda düzelme görürsünüz. FPS'e çok büyük etkisi olacağını sanmıyorum.
Y yeko Hectopat Katılım 29 Haziran 2019 Mesajlar 45 16 Mart 2020 #8 Benim bilgisayarımda tek slot RAM var ondan dolayı 8GB RAM alacağım. Cevaplarınız için teşekkürler.