Muroo_48 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2021 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2022 #21 Jeh0Ke dedi: Tamamdır. Single rank RAM'de modüller bir taraftadır. Daha hızlıdırlar fakat fiyat artar. Genişletmek için tıkla... Yani ikisi de olur.
Jeh0Ke dedi: Tamamdır. Single rank RAM'de modüller bir taraftadır. Daha hızlıdırlar fakat fiyat artar. Genişletmek için tıkla... Yani ikisi de olur.
Jeh0Ke Hectopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 484 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Heryer Daha fazla Sistem Özellikleri R5 3600 Shapphire RX580 8GB 8x4 32GB(3200MHz) RAM MSI B550 PRO VDH Anakart Thermalright 240mm Soğutma Silverstone 550W 80+Bronze Aerocool Atomic Kasa Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Teknisyeni 4 Mayıs 2022 #22 Muroo_48 dedi: Yani ikisi de olur. Genişletmek için tıkla... Kendi raminizi çıkartın ve bakın eğer tek tarafında modül var ise "Single rank" olanı alın. İki tarafında var ise normalini alın.
Muroo_48 dedi: Yani ikisi de olur. Genişletmek için tıkla... Kendi raminizi çıkartın ve bakın eğer tek tarafında modül var ise "Single rank" olanı alın. İki tarafında var ise normalini alın.
Muroo_48 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2021 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2022 #23 Jeh0Ke dedi: Kendi raminizi çıkartın ve bakın eğer tek tarafında modül var ise "Single rank" olanı alın. İki tarafında var ise normalini alın. Genişletmek için tıkla... Bu arkadaşın attığı mesaja göre single rank olanından almam lazım. Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2022-05-04 193443.png 22 KB · Görüntüleme: 41
Jeh0Ke dedi: Kendi raminizi çıkartın ve bakın eğer tek tarafında modül var ise "Single rank" olanı alın. İki tarafında var ise normalini alın. Genişletmek için tıkla... Bu arkadaşın attığı mesaja göre single rank olanından almam lazım. Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için