RAM eklemesi ile Rust'ı kasmadan oynayabilir miyim?

Hasan Tığ

Centipat
Merhaba iyi forumlar herkese,

Rust oynarken 25-35 arası fps alıyorum sürekli drop giriyor aşırı takılıyor bazen pc kapanıyor genel olarakta 15-20 fps arası oynuyorum.

Şuanki Sitemim:
  • Anakart: Çok eski i3 işlemci
  • İşlemci: Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q8400 Q 2.66GHz (4 CPUs), 2.7GHz
  • Ekran Kartı: Nvidia Geforce 970 Ti 4Gb
  • Ram: 4GB
  • Harddisk: 120gb SSD
Sizce 16GB Ram alsam kasmadan ve takılmadan 50-60fps arası rust oynayabilir miyim?

Rust En Düşük Sistem Gereksinimleri

• 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 7 64bit
  • İşlemci: Intel Core i7-3770 / AMD FX-9590 veya daha iyisi
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Ekran Kartı: GTX 670 2GB / AMD R9 280 daha iyisi
  • DirectX: Sürüm 11
  • Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
  • Depolama: 10 GB kullanılabilir alan
Buraya göre, İşlemci'niz yüzünden oynayamazsınız.

Rust oynarken 25-35 arası fps alıyorum sürekli drop giriyor aşırı takılıyor bazen pc kapanıyor genel olarakta 15-20 fps arası oynuyorum.

Şuanki Sitemim:
Sizce 16GB Ram alsam kasmadan ve takılmadan 50-60fps arası rust oynayabilir miyim?
İşlemci büyük ölçüde yetersiz kalacaktır ayrıca anakart da büyük ihtimalle maksimum 8GB RAM desteklidir. Ekran kartı olarak öyle bir model hiç duymadım ama düz 970 ise yeterli gelecektir.

Şuanki Sitemim:
16 GB zaten ideal bir ram, artık oyunlar 4 GB ram kullanımını aşıyorlar. Sadece Rust için değil, tüm oyunlar için 16 yapmalısın.

• Yazım yanlışı yapmışım kusura bakmayın.
  • Anakartın modelini tam olarak bilmiyorum anakartta iki adet ram söketi bulunuyor ddr3 destekli iki adet 8gb ram alsam sizce 50-60 fps alamazmıyım şuanda zaten 30fps civarı alıyorum bazen 15-20 ye düşüyor fakat ramden dolayı oldugunu düşünüyorum çünkü oyun esnasında takılıyor bilgisayar.

• Yazım yanlışı yapmışım kusura bakmayın.
  • Anakartın modelini tam olarak bilmiyorum anakartta iki adet ram söketi bulunuyor ddr3 destekli iki adet 8gb ram alsam sizce 50-60 fps alamazmıyım şuanda zaten 30fps civarı alıyorum bazen 15-20 ye düşüyor fakat ramden dolayı oldugunu düşünüyorum çünkü oyun esnasında takılıyor bilgisayar.
Alırsan daha rahat oynarsın dediğim gibi, artık 4 GB RAM devri bitti 8 GB ideal olmaya başladı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı