H Hüseyin Can Megapat Katılım 30 Mart 2014 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2024 #1 Arkadaşlar resimde ve başlıkta belirttiğim gibi burada bir terslik mi var yoksa ben yanlış mı ayarladım bir şeyleri? Yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Şubat 2024
Arkadaşlar resimde ve başlıkta belirttiğim gibi burada bir terslik mi var yoksa ben yanlış mı ayarladım bir şeyleri? Yardımcı olur musunuz?
FeritS0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 1.370 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2024 #2 Hüseyin Can dedi: Eki Görüntüle 2104989 Arkadaşlar resimde ve başlıkta belirttiğim gibi burada bir terslik mi var yoksa ben yanlış mı ayarladım bir şeyleri? Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... 2'ye bölüyor. O herkeste öyle aslında 3000 MHz. Artı 0 Eksi
Hüseyin Can dedi: Eki Görüntüle 2104989 Arkadaşlar resimde ve başlıkta belirttiğim gibi burada bir terslik mi var yoksa ben yanlış mı ayarladım bir şeyleri? Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... 2'ye bölüyor. O herkeste öyle aslında 3000 MHz.