RAM harcayan virüs

Microsoft Store bende de 2 olarak çalışıyor. Chrome 1 sekme açsan bile 10 gösterebilir 15 gösterebilir.(Şu an 11 sekme açık 27 yazıyor)

Onları anladım hepinizden Allah razı olsun fakat ben bu bilgisayarı nasıl hızlandıracağım?

Son düzenleyen: Moderatör:

Görev yöneticisini aç oradan performansa bak CPU bölümünden sol alttaki kaynak izleyicisini aç de oradan en çok RAM kullanan uygulamaya bak şüphelendiklerini(Windows dosyası olmayan) askıya al ve adlarını buraya yaz.

eset veya başka bi virus progamı kullanma dedim progamı kullan eset artık cocuk progamı
advanced system care kullan

CPU’da çok sıkıntı yok fakat RAM yiyen virüs gitmiyor mesela 50 tane svchost var (ciddiyim)
bunlar ram’in %65’ini kullanıyor.
CPU’da çok sıkıntı yok fakat RAM yiyen virüs gitmiyor mesela 50 tane svchost var (ciddiyim)
bunlar ram’in %65’ini kullanıyor.
çoğunlukla svchost kullanıyor hepsi sistem uygulaması gibi
gözüküyor büyük ihtimalle virüs adını svchost yapmış olabilir mi?
Daha çok programsız olabilir mi?
Şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:

Windows'u yeniden kurulum yerinde tüm HDD'yi biçimlendir bence düzelir RAM kaç GB.
Not-ISO ile Windows'u kur ve Windows 10 Home kurmanı öneririm.

Acilen 16 GB yap oyun vs çok oynayan biriysen ve bu alttaki videoya bak farkı görüceksin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Otomatik update yi kapatıp svchostların ne kadar kullanım yaptığına bakarmısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…