BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.730 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2021 #21 Ssouvenirs dedi: @SepuLtura -ẞ-hocam vermiş olduğunuz ayarlarda Memtest86 testi yapmamıştım, Memtest5 testi yapmistim ve hata almamistim. Fakat Memtest86 testi yaptığımda testin 57.dakikasında error aldım ne yapmam gerekiyor ayarları nasıl dusurmeliyim? Genişletmek için tıkla... Mevcut değerlerin neydi?
Ssouvenirs dedi: @SepuLtura -ẞ-hocam vermiş olduğunuz ayarlarda Memtest86 testi yapmamıştım, Memtest5 testi yapmistim ve hata almamistim. Fakat Memtest86 testi yaptığımda testin 57.dakikasında error aldım ne yapmam gerekiyor ayarları nasıl dusurmeliyim? Genişletmek için tıkla... Mevcut değerlerin neydi?
Ssouvenirs Megapat Katılım 13 Ağustos 2014 Mesajlar 332 Makaleler 1 27 Ağustos 2021 #22 @SepuLtura -ẞ-hocam işlemciyi iade ettim. Yeni işlemci alacağım o zaman OC ayarlarini yardiminizla yapabilirim.
@SepuLtura -ẞ-hocam işlemciyi iade ettim. Yeni işlemci alacağım o zaman OC ayarlarini yardiminizla yapabilirim.