Zargles Hectopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 201 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2022 #1 Bu işten anlamam ama F2'den bir yere girdim. BIOS mu bilmiyorum. Resimdeki şeye basarsam RAM'ler mi hızlanır? Bilgisayara zarar verir mi? Dosya Ekleri IMG_20220320_052216.jpg 76,2 KB · Görüntüleme: 199 Son düzenleyen: Moderatör: 20 Mart 2022
Bu işten anlamam ama F2'den bir yere girdim. BIOS mu bilmiyorum. Resimdeki şeye basarsam RAM'ler mi hızlanır? Bilgisayara zarar verir mi?
Çözüm izmirkartali 20 Mart 2022 Zargles dedi: İşlemci: İntel G2020 2.90GHz Genişletmek için tıkla... İşlemcinin 1.333MHz desteği var.
Zargles dedi: İşlemci: İntel G2020 2.90GHz Genişletmek için tıkla... İşlemcinin 1.333MHz desteği var.
Suphelia Kilopat Katılım 23 Mart 2019 Mesajlar 875 Çözümler 4 20 Mart 2022 #2 Ram'ler zaten geldiğinde düşük frekans olarak gelir. Ben ram'imi aldığımda 1300 mHz gelmişti manuel olarak 3200'e çekmiştim. Yani bir zararı olmaz. Artı 0 Eksi
Ram'ler zaten geldiğinde düşük frekans olarak gelir. Ben ram'imi aldığımda 1300 mHz gelmişti manuel olarak 3200'e çekmiştim. Yani bir zararı olmaz.
L Lemmy Kilmister Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 2.631 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Mart 2022 #3 Suphelia dedi: RAM'ler zaten geldiğinde düşük frekans olarak gelir. Ben RAM'imi aldığımda 1300 MHz gelmişti manuel olarak 3200'e çekmiştim. Yani bir zararı olmaz. Genişletmek için tıkla... İyide sistem DDR3 sistem DDR4 değil. Artı 0 Eksi
Suphelia dedi: RAM'ler zaten geldiğinde düşük frekans olarak gelir. Ben RAM'imi aldığımda 1300 MHz gelmişti manuel olarak 3200'e çekmiştim. Yani bir zararı olmaz. Genişletmek için tıkla... İyide sistem DDR3 sistem DDR4 değil.
izmirkartali Megapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 9.675 Makaleler 1 Çözümler 60 Yer İzmir 20 Mart 2022 #4 İşlemci destekliyorsa yüksek frekans daha iyidir. Donanım bilgisi vermiyorsunuz ki bir şey diyelim. En azından işlemci bilgisi yazın. Artı 0 Eksi
İşlemci destekliyorsa yüksek frekans daha iyidir. Donanım bilgisi vermiyorsunuz ki bir şey diyelim. En azından işlemci bilgisi yazın.
ByBerlin Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 416 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2022 #5 Suphelia dedi: RAM'ler zaten geldiğinde düşük frekans olarak gelir. Ben RAM'imi aldığımda 1300 MHz gelmişti manuel olarak 3200'e çekmiştim. Yani bir zararı olmaz. Genişletmek için tıkla... Nereden kontrol edebilirim hızını? Artı 0 Eksi
Suphelia dedi: RAM'ler zaten geldiğinde düşük frekans olarak gelir. Ben RAM'imi aldığımda 1300 MHz gelmişti manuel olarak 3200'e çekmiştim. Yani bir zararı olmaz. Genişletmek için tıkla... Nereden kontrol edebilirim hızını?
L Lemmy Kilmister Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 2.631 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Mart 2022 #6 ByBerlin dedi: Nereden kontrol edebilirim hızını? Genişletmek için tıkla... Arkadaş çözümü yanlış iletmiş dediği DDR4 sistemlerde geçerli yukarıdaki arkadaşın ki DDR3 sistem. Kontrol etmek için ise BIOS'a girmen lazım. Artı 0 Eksi
ByBerlin dedi: Nereden kontrol edebilirim hızını? Genişletmek için tıkla... Arkadaş çözümü yanlış iletmiş dediği DDR4 sistemlerde geçerli yukarıdaki arkadaşın ki DDR3 sistem. Kontrol etmek için ise BIOS'a girmen lazım.
Suphelia Kilopat Katılım 23 Mart 2019 Mesajlar 875 Çözümler 4 20 Mart 2022 #7 ByBerlin dedi: Nereden kontrol edebilirim hızını? Genişletmek için tıkla... Bios ayarlarında frequency adınde bölüm olur genelde. Oradan bakabilirsiniz Artı 0 Eksi
ByBerlin dedi: Nereden kontrol edebilirim hızını? Genişletmek için tıkla... Bios ayarlarında frequency adınde bölüm olur genelde. Oradan bakabilirsiniz
ByBerlin Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 416 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2022 #8 Suphelia dedi: BIOS ayarlarında Frequency adınde bölüm olur genelde. Oradan bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Oraya da nasıl gireceğimi bilmiyorum :d Artı 0 Eksi
Suphelia dedi: BIOS ayarlarında Frequency adınde bölüm olur genelde. Oradan bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Oraya da nasıl gireceğimi bilmiyorum :d
izmirkartali Megapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 9.675 Makaleler 1 Çözümler 60 Yer İzmir 20 Mart 2022 #9 ByBerlin dedi: Oraya da nasıl gireceğimi bilmiyorum :d Genişletmek için tıkla... Anakartınız nedir? Büyük markaların ayar programı da oluyor. Artı 0 Eksi
ByBerlin dedi: Oraya da nasıl gireceğimi bilmiyorum :d Genişletmek için tıkla... Anakartınız nedir? Büyük markaların ayar programı da oluyor.
Suphelia Kilopat Katılım 23 Mart 2019 Mesajlar 875 Çözümler 4 20 Mart 2022 #10 ByBerlin dedi: Oraya da nasıl gireceğimi bilmiyorum :d Genişletmek için tıkla... bilgisayarınızı yeniden başlatırken sol veya sağ altta 'BİOS F12,DEL,INS' gibi şeyler yazar. Bios yazanın yanında hangi tuş yazıyorsa ona basın ard arda. Artı 0 Eksi
ByBerlin dedi: Oraya da nasıl gireceğimi bilmiyorum :d Genişletmek için tıkla... bilgisayarınızı yeniden başlatırken sol veya sağ altta 'BİOS F12,DEL,INS' gibi şeyler yazar. Bios yazanın yanında hangi tuş yazıyorsa ona basın ard arda.