Çözüldü RAM için anakart değiştirilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

tahamert123

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Tahiti
Daha fazla  
Sistemim.
Anakart ASUS STRIX Z270F GAMING.
Intel i7-7700K 4.20GHz.
8 GB 2400 MHz RAM.
Ekran kartı GTX GeForce 1070.
Yeni bir RAM almayı düşünüyorum, ama 2400 ile 3000 MHz arasında FPS olarak hatrı sayılır bir fark olduğunu gördüm. bu yüzden acaba anakartı mı yükseltsem dedim. Fikirlerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Adama anakartını sattırmaya çalışıp 3600 aldıran var ne kullanıyorsunuz arkadaş?
Neden adam sistemi satıyor ne oluyor?

İşlemcinizin desteklediği MHz kaçtı hatırlamıyorum, 2400 olması lazım o civarda bir RAM bulun.
Ben olsam sistemi satıp, AMD Ryzen 5 3600 bir sistem dizerdim.

Artı -2 Eksi
Anakartı satarsam geri anakart almazdım, zaten i7 7700K çok yüksek fiyatlardan satılıyor. Ryzen 5 3600 bir sisteme geçerek elimde parada kalabilirdi. RAM'i satıp 8x2 3000 MHz alırdım.

Şu an istesemde babam izin vermez zaten.

7700K 2400 MHZ RAM istiyor. Aynı RAM'den bulsanız kafi. Intel işlemciler Ryzen gibi yüksek RAM frekansına aç değiller.

Adama anakartını sattırmaya çalışıp 3600 aldıran var ne kullanıyorsunuz arkadaş?
Neden adam sistemi satıyor ne oluyor?

İşlemcinizin desteklediği MHz kaçtı hatırlamıyorum, 2400 olması lazım o civarda bir RAM bulun.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…