Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.065 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2020 #11 BBayraktar dedi: Nasıl bir sorun yaşadınız? Genişletmek için tıkla... Uyum sorunu çok oluyor.
Lux ultisi kullanan kedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2017 Mesajlar 6.412 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Aralık 2020 #12 Hamza Ensar Sağlam dedi: RAM konusunda marka aramayın. Her marka sizi üzmeyecek çipler kullanır. Genişletmek için tıkla... Hi-Level, Lexar gibi markaları önermem. 8+4 yapmanızı önermem. Çift kanal olarak çalışmayacaktır. Bütçenize hangisi uyuyorsa onu alın. Neo Forza, XPG, HyperX önerimdir.
Hamza Ensar Sağlam dedi: RAM konusunda marka aramayın. Her marka sizi üzmeyecek çipler kullanır. Genişletmek için tıkla... Hi-Level, Lexar gibi markaları önermem. 8+4 yapmanızı önermem. Çift kanal olarak çalışmayacaktır. Bütçenize hangisi uyuyorsa onu alın. Neo Forza, XPG, HyperX önerimdir.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.065 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2020 #13 Lux ultisi kullanan kedi dedi: Hi-Level, lexar gibi markaları önermem. 8+4 yapmanızı önermem. Çift kanal olarak çalışmayacaktır. Bütçenize hangisi uyuyorsa onu alın. Neo Forza, XPG, HyperX önerimdir. Genişletmek için tıkla... Hi-Level beş para etmez hiçbir şeyi doğrudur.
Lux ultisi kullanan kedi dedi: Hi-Level, lexar gibi markaları önermem. 8+4 yapmanızı önermem. Çift kanal olarak çalışmayacaktır. Bütçenize hangisi uyuyorsa onu alın. Neo Forza, XPG, HyperX önerimdir. Genişletmek için tıkla... Hi-Level beş para etmez hiçbir şeyi doğrudur.
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 17.025 Makaleler 18 Çözümler 465 Yer Valisiz Vilayet! 5 Aralık 2020 #14 Lux ultisi kullanan kedi dedi: Hi-Level, Lexar gibi markaları önermem. 8+4 yapmanızı önermem. Çift kanal olarak çalışmayacaktır. Bütçenize hangisi uyuyorsa onu alın. Neo Forza, XPG, HyperX önerimdir. Genişletmek için tıkla... CL değerleri aynı olduğu sürece çalışmalı. 16 GB sanki fazla olacak gibi.
Lux ultisi kullanan kedi dedi: Hi-Level, Lexar gibi markaları önermem. 8+4 yapmanızı önermem. Çift kanal olarak çalışmayacaktır. Bütçenize hangisi uyuyorsa onu alın. Neo Forza, XPG, HyperX önerimdir. Genişletmek için tıkla... CL değerleri aynı olduğu sürece çalışmalı. 16 GB sanki fazla olacak gibi.
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 5 Aralık 2020 #15 BBayraktar dedi: Nasıl bir sorun yaşadınız? Genişletmek için tıkla... Ben yaşamadım. Kullandıkları çipler XMP için bile ideal değil. Lux ultisi kullanan kedi dedi: 8+4 yapmanızı önermem. Çift kanal olarak çalışmayacaktır. Genişletmek için tıkla... Çift kanal olmasa da Flex olarak çalışır. O da o kadar kötü değil. Hazar Günay dedi: CL değerleri aynı olduğu sürece çalışmalı. Genişletmek için tıkla... Öyle olmuyor. Çipleri farklıysa risk vardır.
BBayraktar dedi: Nasıl bir sorun yaşadınız? Genişletmek için tıkla... Ben yaşamadım. Kullandıkları çipler XMP için bile ideal değil. Lux ultisi kullanan kedi dedi: 8+4 yapmanızı önermem. Çift kanal olarak çalışmayacaktır. Genişletmek için tıkla... Çift kanal olmasa da Flex olarak çalışır. O da o kadar kötü değil. Hazar Günay dedi: CL değerleri aynı olduğu sürece çalışmalı. Genişletmek için tıkla... Öyle olmuyor. Çipleri farklıysa risk vardır.
3 342746 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 5.470 Makaleler 10 Çözümler 84 5 Aralık 2020 #16 Corsair iyidir tavsiye ederim.
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 17.025 Makaleler 18 Çözümler 465 Yer Valisiz Vilayet! 5 Aralık 2020 #17 Lux ultisi kullanan kedi dedi: Hi-Level, Lexar gibi markaları önermem. 8+4 yapmanızı önermem. Çift kanal olarak çalışmayacaktır. Bütçenize hangisi uyuyorsa onu alın. Neo Forza, XPG, HyperX önerimdir. Genişletmek için tıkla... Yalnız laptop için bakıyorum. Bu markalar genel olarak toplama bilgisayarlar için donanım üretmiyor mu? BerkeP dedi: Ben yaşamadım. Kullandıkları çipler XMP için bile ideal değil. Çift kanal olmasa da Flex olarak çalışır. O da o kadar kötü değil. Öyle olmuyor. Çipleri farklıysa risk vardır. Genişletmek için tıkla... Aynı marka olursa? HyperX bellekler sanki biraz pahalı. Kingston üretiyor ama biraz pahalı gibi.
Lux ultisi kullanan kedi dedi: Hi-Level, Lexar gibi markaları önermem. 8+4 yapmanızı önermem. Çift kanal olarak çalışmayacaktır. Bütçenize hangisi uyuyorsa onu alın. Neo Forza, XPG, HyperX önerimdir. Genişletmek için tıkla... Yalnız laptop için bakıyorum. Bu markalar genel olarak toplama bilgisayarlar için donanım üretmiyor mu? BerkeP dedi: Ben yaşamadım. Kullandıkları çipler XMP için bile ideal değil. Çift kanal olmasa da Flex olarak çalışır. O da o kadar kötü değil. Öyle olmuyor. Çipleri farklıysa risk vardır. Genişletmek için tıkla... Aynı marka olursa? HyperX bellekler sanki biraz pahalı. Kingston üretiyor ama biraz pahalı gibi.
Lux ultisi kullanan kedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2017 Mesajlar 6.412 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Aralık 2020 #18 Laptop için olduğunu farketmemişim. O zaman iki markadan başka çare yok.
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 17.025 Makaleler 18 Çözümler 465 Yer Valisiz Vilayet! 5 Aralık 2020 #19 ReznooW dedi: Corsair XPG. Genişletmek için tıkla... Bakayım hocam. Teşekkür ederim.
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 5 Aralık 2020 #20 Hazar Günay dedi: Aynı marka olursa? Genişletmek için tıkla... Aynı model olsa da sorun yaşayabilirsiniz. Kit bellekler tavsiye edilir bu nedenle.
Hazar Günay dedi: Aynı marka olursa? Genişletmek için tıkla... Aynı model olsa da sorun yaşayabilirsiniz. Kit bellekler tavsiye edilir bu nedenle.