Agmet Decapat Katılım 14 Aralık 2022 Mesajlar 522 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2023 #1 Arkadaşlar konu çok garip biliyorum ama birine RAM satacağım ve bu adam benim bilgilerime erişebilir mi ya da öyle bir şey var mı?
Arkadaşlar konu çok garip biliyorum ama birine RAM satacağım ve bu adam benim bilgilerime erişebilir mi ya da öyle bir şey var mı?
IDenizI Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2019 Mesajlar 2.827 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek CNC öğrenmekle meşgul 11 Ocak 2023 #2 Hayır erişemez. RAM'ler herhangi bir bilgi depolayacak hafızaya sahip değildirler, sadece anlık olarak çalışırlar o kadar.
Hayır erişemez. RAM'ler herhangi bir bilgi depolayacak hafızaya sahip değildirler, sadece anlık olarak çalışırlar o kadar.
Siberci07 Hectopat Katılım 14 Eylül 2019 Mesajlar 2.581 Daha fazla Cinsiyet Diğer 11 Ocak 2023 #3 Cevap: Evet. Ama çok çok zor bir şekilde ulaşılıyor, RAM zaten geçici bir hafıza, imkansıza yakın derecede sırf bunun için cihazlar var. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ocak 2023
Cevap: Evet. Ama çok çok zor bir şekilde ulaşılıyor, RAM zaten geçici bir hafıza, imkansıza yakın derecede sırf bunun için cihazlar var.
Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 57 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 11 Ocak 2023 #4 Bulmak isteyen ad soyaddan bile buluyor. Sahibinden üzerinden Param Güvende ile satarsanız ne siz onun adresini, ne de o sizin adresinizi görebilir. Ayrıca çok paranoyak olmamak lazım. Görse ne yapacak, gider şikayet edersiniz.
Bulmak isteyen ad soyaddan bile buluyor. Sahibinden üzerinden Param Güvende ile satarsanız ne siz onun adresini, ne de o sizin adresinizi görebilir. Ayrıca çok paranoyak olmamak lazım. Görse ne yapacak, gider şikayet edersiniz.
PetrAFather Hectopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 1.783 Makaleler 1 Çözümler 10 11 Ocak 2023 #5 Agmet dedi: Arkadaşlar konu çok garip biliyorum ama birine RAM satacağım ve bu adam benim bilgilerime erişebilir mi ya da öyle bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Alakası yok hocam. RAM sadece bilgisayar kullanılırken açılan dosyaları önbellekte tutar. Siz bu bilgileri belleğe aktardığınız zaman RAM azalır zaten. Dediğiniz olay HDD satarken olabilir.
Agmet dedi: Arkadaşlar konu çok garip biliyorum ama birine RAM satacağım ve bu adam benim bilgilerime erişebilir mi ya da öyle bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Alakası yok hocam. RAM sadece bilgisayar kullanılırken açılan dosyaları önbellekte tutar. Siz bu bilgileri belleğe aktardığınız zaman RAM azalır zaten. Dediğiniz olay HDD satarken olabilir.
TP Okuru Megapat Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 622 Çözümler 8 11 Ocak 2023 #6 Agmet dedi: Arkadaşlar konu çok garip biliyorum ama birine RAM satacağım ve bu adam benim bilgilerime erişebilir mi ya da öyle bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır, öyle bir durum söz konusu değildir.
Agmet dedi: Arkadaşlar konu çok garip biliyorum ama birine RAM satacağım ve bu adam benim bilgilerime erişebilir mi ya da öyle bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır, öyle bir durum söz konusu değildir.
PetrAFather Hectopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 1.783 Makaleler 1 Çözümler 10 11 Ocak 2023 #7 Hocam RAM çıkarıldığı zaman bilgiler silinmiyor mu içindeki? Siberci07 dedi: Cevap : Evet Ama çok çok zor bir şekilde ulaşılıyor, Ram zaten geçici bir hafıza. Genişletmek için tıkla...
Hocam RAM çıkarıldığı zaman bilgiler silinmiyor mu içindeki? Siberci07 dedi: Cevap : Evet Ama çok çok zor bir şekilde ulaşılıyor, Ram zaten geçici bir hafıza. Genişletmek için tıkla...
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.701 Makaleler 7 Çözümler 93 11 Ocak 2023 #8 Hayır.